search Situs Panelusuran

3 ㎡ ~ 8 ㎡ Desain Dekorasi Kamar Mandi, Gaya Beda sing Sampeyan Buwang

klasifikasiblog 4579 0

Judhul Kamar Mandi Xiaoxin

Ing dekorasi kamar mandhi, carane nggunakake ruang winates kanthi cukup penting, jedhing ing desain dekorasi lan tata letak kanggo menehi perhatian, saiki aku duwe ringkesan lengkap babagan desain dekorasi kamar mandi 3 ㎡ ~ 8 ㎡.

 

3 ~ 4 ㎡ jedhing

Kepiye carane ngrancang?

Regane dhuwur ing ngarep

Kaya-kaya tetep ing alas tropis kaya desain gaya, sanajan kamar mandhi duwe Zen. Lebokake banyu anget, taburan kelopak mawar, ora ana sing luwih apik ing jagad iki tinimbang santai ing kamar mandhi.

Barang-barang sing lawas ditinggalake rusak, nanging panggunaan sing apik bisa nggumunake. Perabotan kayu bisa digunakake kanggo mulihake kaendahan desa, lan urip cilik bisa puisi.

Nalika ijo sing paling sehat ketemu jedhing, aku seneng banget yen tetep sawetara detik maneh supaya katon apik ing ngarep kaca. Desain atap warna + kayu ing ndhuwur katon istimewa lan apik banget.

Mozaik sing mboko sithik alon-alon katon kaya ngimpi tangi, nyikat untu lan ngumbah rai nalika esuk supaya bisa ngimpi maneh dadi kasunyatan, muga-muga warna iki ngidini sampeyan tangi lan isih bisa ndeleng kaendahan impen kasebut.

Mozaik sing mboko sithik alon-alon kaya ngimpi tangi, nyikat untu lan ngumbah rai esuk supaya bisa ngimpi maneh dadi kasunyatan, muga-muga warna kasebut bakal ngidini sampeyan tangi lan isih bisa ndeleng kaendahan impen kasebut .

Desain minimalis asring uga minangka asil saka keunggulan, desain lan pencocokan treads kayu menehi kabeh estetis gaya apik ing kabeh ruangan. Lan ing wektu sing padha bisa ngisolasi ruang fungsional tartamtu.

Yen langit kebak lintang ing njaba, pangertene gambar sing adus ing cendhela uga bisa romantis banget. Mung ing kasunyatan utawa nambah sandiworo luwih apik, privasi isih luwih penting tinimbang estetika.

Budaya maca sisih jamban, pungkasane ana pirang-pirang wong sing ngetrapake? Nyatane, wektu kanggo menyang jamban minangka puncak inspirasi kanggo masarakat, mula luwih becik golek rak buku sing lembab.

Bak mandi Retro diramalake dadi tresnane para pemudha sastra, mula rasa seneng siram sing sensasional, kaya lukisane pelukis ing jagad tekstur, kira-kira pengin turu ing kene.

5 ~ 6㎡Jedhing

Kabinet cermin lan kabinet dasar 

Ukuran jedhing jedhing ora gedhe, nanging umume bisa digunakake ing jedhing sing ora pati penting kayata ngumbah rai, cangkir sikat gigi, silet kanthi ndhelik kanthi apik ing mburine kaca, nanging uga siklus cuci lan reresik sing nggunakake luwih dawa liyane sing dikumpulake kanthi rapi ing baskom ngisor kabinet cilik. Bebarengan karo desain pangilon sakabèhé, bisa digawe dowo dadi kepekaan ruang.

 

Kothak domestik sing murah lan apik

Hiasan tembok jedhing lan jubin cilik ora kudu rumit, jubin kelas dhuwur sing diimpor regane larang, lan ora gampang ngasilake efek estetis sing kuat ing papan cilik, luwih becik nggunakake puluhan dolar meter persegi kothak domestik.

 

Area cilik jamban pamisah  

Toilet paling umum ing pasar dipérang dadi loro lan dadi loro. Toilet umume amarga tank lan toilet minangka cetakan, tingkat kethokan cukup dhuwur, regane luwih larang tinimbang gaya jamban pamisah, kalebu area sing luwih gedhe. Dadi ing papan cilik kanggo milih jamban pamisah, bisa ngirit ruangan lan ngirit dhuwit. Dawane jamban pamisah dawa nanging 70 sentimeter dadi pilihan sing apik kanggo jedhing cilik.

 

Washbasin nolak cekungan cagak  

Ing jedhing cilik, coba ora masang cekungan tiang, amarga ruang kolom ing ngisor iki meh ora bisa digunakake, kajaba dibungkus lemari kamar mandi khusus sing disesuaikan, rong biaya sing ditambahake luwih becik tuku jembar cekungan cekungan cekung, dhuwit banjur tuku volume kabinet undercounter gedhe. Tambah sawetara lemari utawa krenjang cilik kanggo nyimpen kemungkinan lan ujung, plus piring sabun lan bar andhuk lan perangkat keras liyane, dhuwit super lan renovasi kamar mandhi sing ngirit banget sukses banget.

 

Deleng bathtub sing jero nanging ora jembar 

Dawane bathtub ing ngisor 1.5 meter, ambane asring luwih jero tinimbang bathtub umume, udakara 70 cm. Bak mandi iki luwih gampang diadegake tinimbang bathtub umume, lan ora bakal mengaruhi kenyamanan panggunaan kanthi cara apa wae. Jedhing sing luwih cilik kudu milih bathtub cilik lan jero.

 

Toilet ing ndhuwur kabinet 

Ndhuwur tangki jamban yaiku "zona vakum" dekorasi kamar mandi biasa, nyatane, yen ora kena pengaruh jamban, kita bisa nggunakake ruangan iki kanggo nggawe kabinet sing digantung, kabinet bisa dilebokake ing kertas toilet, andhuk tangan, deterjen, lsp.

 

Baskom rak instalasi ndhuwur  

Apa ing lumahing cekungan utawa ing meja kabinet kamar mandi, suplai reresik lan sanitasi luwih akeh bakal katon rame, lan gampang disentuh, mula bisa dipaku ing sisih ndhuwur cekungan ing tembok ing ambane 10 cm rak, anggere bisa dilebokake ing sangisore botol dandanan, sikat, ngumbah cangkir, lsp. Dhuwur rak supaya ora ngalangi panggunaan faucet cocog, bahan kasebut bisa dipilih kayu, kaca, lsp.

 

7 ~ 8㎡Jedhing

Ireng lan putih sing sederhana bakal nggawe jedhing katon luwih cerah.

Werna kayu asli uga nyenengake.

Pangilon ora kudu alun-alun, pilih pangilon bunder uga dipersonalisasi banget Oh.

Sampeyan bisa milih sawetara kothak lantai cilik, sing katon apik ing lantai.

Kothak putih murni banget monoton, tekan garis pinggang.

Temboke biru, kayadene ing segara, ing bathtub bakal luwih seneng adus.

Aku rumangsa yen jedhing kudu biru kaya iki supaya katon apik.

Apa warna biru peteng utawa biru muda, utawa macem-macem kolase biru, bakal ana perasaan segara.

2 jinis biru iki uga apik.

Yen sampeyan nganggep monoton banget, sampeyan uga bisa nyiyapake tembok foto ing kamar mandhi, nanging sampeyan kudu priksa manawa omah sampeyan duwe kamar mandhi, yen ora bakal nyiram banyu.

Dekorasi antik uga nyenengake.

Pisahake area mandhi saka area liyane, luwih becik ngresiki.

Nyumerepi lukisan ing jedhing uga dadi pilihan sing tepat.

Yen sampeyan pengin nggawe omah sampeyan katon luwih ramai, pertandingan jubin kuwi ora apik?

Pungkasane nemokake praupan jambon, atine bocah wadon kasebut aja nganti lali.

Kolase ubin warna-warni, kanthi match sing apik, apik tenan.

Mozaik teka.

Uga cocog karo warna sing jelas, abang lan ijo wis ora ana.

Ing tembok jedhing karo sawetara rak, iku uga pilihan sing apik.

Werna sing sregep bakal nggawe kabeh omah dadi jelas.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X