search Situs Panelusuran

220㎡ Apartemen Lima-Kamar Meneng ing lantai ngisor, Gaya Modern | Desain Ukur Hongfu

klasifikasiblog 3184 0

Aliansi Desain Interior Xiaoge

"Alesan utama pindah saka rame-rame ing kutha menyang papan sing lingkungan apik yaiku kanggo anak loro. Saiki kita duwe kebon ing ngarep lan mburi omah, lan nalika preinan sing cerah, kabeh kulawarga bakal mlaku-mlaku lan dolanan ing taman sing cedhak. Manggon ing lingkungan sing bisa ngrasakake mangsa ganti dadi berkah sing gedhe. Kita luwih libertarian, luwih milih keanggunan lan kaagungan, uga kesederhanaan lan panache, lan ngregani dina kanthi anget lan entheng. "

Ngelingi manawa vila independen asring nandhang kurang cahya lan peteng lan lembab amarga kurang saka ventilasi lan hawa ing omah, kita wis sinau lan ngrenovasi masalah kasebut ing ndhuwur wiwit wiwitan mlebu. Ana rong jubin ing ndhuwur lan ngisor, lantai siji yaiku area interaksi umum, taman, aula mlebu, ruang tamu sing mudhun, ruang makan lan pawon. Panggunaan ruang putih, bahan marmer alami lan presentasi visual sing ora dihiasi ndadekake ruangan kasebut padhang, sisih kidul kidul transparan lan sugih ing akeh seni. Tata letak digawe saka perabotan sing paling sithik, lan ambane papan kanthi aksen kanthi lampu lan perabotan alus kanthi beda-beda. Lantai loro minangka papan kerja lan istirahat sing luwih pribadi, lan saben ruang dibangun lan direncanakake nampilake gaya pribadi sing beda.

Nalika garwane mulih sawise njupuk bocah-bocah saka sekolah, wektu seneng kulawarga diwiwiti. Crita anyar lan kenangan lawas terus digandhengake, alon-alon dadi pangeling-eling kulawarga.

Ruang kabisat mudhun diwiwiti kanthi konstruksi bentuk lan geometris. Sawise ngganti arah undhak-undhakan, tembok kiwa putih ing area sing amba kanggo nggedhekake rasa papan kanthi visual. Tembok TV dirancang minangka bentuk sudhut mlengkung, lan saka adoh nganti cedhak, tembok sing mlengkung ngganti garis lurus aksi lan pemahaman swasana saka ruang interior sawise mlebu. Nalika langsir digambar, jendhela sing jembar lan transparan nyedhiyakake ijo ing njaba kanthi maksimal, ing endi urip saben dina sing elegan lan ritualistik.

Saliyane wektu kanggo wong tuwa karo bocah, wektu kanggo wong loro uga penting banget. Ngomong, nonton film, dekorasi omah. Anggere sampeyan sakloron bareng, mesthi ana rasa harmoni sing ora diarepake.

Ngelingi manawa bocah bakal nglampahi akeh wektu kanggo muter ing ruang tamu sajrone istirahat, kita milih perabotan sing kurang aman kanggo mbentuk tata ruang. Pasangan kasebut bakal ngganti barang-barang dekorasi ing ruang kasebut miturut swasana ati, lan papan sisih ing sanjabane sofa digunakake kanggo ngombe anggur. Ngrasakake santai lan santai yaiku sikap sing nyata tumrap urip.

Ngeculake kekarepan sing biasane ditindakake minimalis, panggunaan garis sing resik, lampu gantung linier dinamis, lan latar mburi ruang makan artistik bisa nggawe swasana kutha modern lan modern.

Luangake wektu kanggo sarapan bareng karo bocah-bocah banjur digawa menyang sekolah. Nalika tekan omah, jaga tanduran kebon sedhela. Iki minangka wektu santai sing nyenengake.

Balkon urip dikombinasikake karo pawon kanggo nggedhekake panggunaan. Ing sisih kiwa lan tengen ana area kabinet 5210mm lan 2723mm, kanthi kapasitas panyimpenan sing gedhe kanggo njaga pawon supaya tetep resik lan rapi sawayah-wayah. Pungkasane, area balkon urip 9.3m² dibangun ing sisih mburi. Dipisahake karo kaca ngusapake lawang, sing nyedhiyakake cahya sing apik banget ing ruang sirkulasi.

Kamar turu nomer loro ing lantai siji minangka papan dununge kanggo kulawarga lan kanca-kanca, lan jejer karo taman mlebu, kanthi cahya alami. Kaping pisanan, warna krem ​​putih lan alus sing cerah nggawe swasana nyaman lan anget, banjur nambahake lukisan tembok abang kanggo nggawe tekstur seni modern kanthi luwih modern.

Tangga digawe saka kaca lan marmer, lan warna alami dipasangake karo lukisan tembok biru Mykonos sing digawe dening wanita ing omah kasebut, sing ngrampungake pria lan wanita lan nggawe sampeyan rumangsa romantis lan jero.

Ruang pasinaon dibangun kanggo nggedhekake wilayah umume saka 10m² dadi 20.4m², kanthi rong jendela lantai-nganti-langit-langit kanthi bentuk L supaya ruangane bening lan padhang. Sisih ndhuwur dicet kanthi warna biru Delft, kanthi visual nggawe ringkes balok bangunan kasebut.

Iki uga minangka area kegiatan umum kanggo kulawarga wong papat ing lantai loro, kanthi ruangan sing akeh kanggo wanita duwe kanca kanggo ngancani bocah loro kasebut ing omah lan sinau. Lawang iki dirancang minangka area tampilan sandiworo lan sofa sing nyaman dilebokake.

Area teras asli digabungake menyang ruangan kamar tidur utama kanggo digunakake bebarengan. Jendhela diowahi dadi jendhela sing kebak kanggo cahya liyane. Lantai kayu lan pagawean utama duwe peran dominan, ngetokake sifat alami lan murni. Palet warna sing elegan lan imersif nggawe kompleksitas lan gangguan.

Saliyane nggawe swasana sing kepenak lan kepenak, kamar tidur utama uga fungsional banget. Ruang sing ditambahi dilengkapi lemari dawa 4760mm kanthi meja rias 1290mm. Antarane amben lan kamar mandhi utama dirancang lemari bentuk L 2930mmx1050mm, sing cocog karo panyimpenan pakean, tas lan barang-barang rumah tangga sing apik banget kanggo musim sing ganti.

Bocah loro kasebut umure beda-beda, mula masing-masing milih warna lan bahan sing cocog kanggo perabotan sing alus lan alus, supaya bisa nampa lan adaptasi karo omah sing luwih cepet.

Adhine sing umure umur 10 taun, lan ruangane terus dicampur karo putih padhang lan biru Mixnor, nggawe hierarki lan uga semangat lan imajinasi.

Adhi lanang umure wis 5 taun, kanggo bocah cilik, swasana alus, entheng, ambegan lan nyaman bisa menehi rasa aman. Mula ruangane dihiasi nganggo warna ijo kapulaga lembut. Stiker ruang 3D sing digawe tangan saka pamilik wanita ditempelake ing tembok, supaya jagad cilik bocah bisa duwe fantasi langit sing apik.

▲ Struktur asli lantai pisanan

▲ Rencana lantai siji

▲ Struktur asli lantai loro

▲ Rencana lantai loro

1F.

  1. ganti posisi lawang lan lawang kamar turu nomer loro, lan desain telung ruang panyimpenan kanthi nggunakake pangowahan tembok.
  2. ganti posisi undhak-undhakan ruang tamu sing kabisat ngisor supaya garis urip luwih trep.
  3. nggedhekake area pawon lan ngluwihi lokasi balkon urip.

 

2F.

  1. kamar turu nomer loro ing lantai loro lan balkon sing ana ing sandinge dikombinasikake lan dirancang maneh dadi rong kamar bocah.
  2. ganti posisi lawang kamar tidur utama supaya garis kegiatan luwih lancar lan nggabungake platform kanggo nambah area panggunaan. Tembok panelitian dipindhah 50mm kanggo digunakake minangka papan panyimpenan, lan pungkasane jedhing utama ditambahi kanggo memenuhi papat fungsi kabinet mandi, toilet, bathtub lan shower kanggo mbentuk suite gedhe.
  3. ndandani bangunan lan nggedhekake ruangan pasinaon kanthi 10m².

 

Jembar: 220m²

Gaya: jinis omah modern: limang kamar lan rong aula

Regane: 90w

Mode layanan: desain lengkap + konstruksi

Alamat proyek: Chengdu. Teluk Fudi Yonghu

Tim layanan: Desain Chengdu Hongfuji

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X