search Situs Panelusuran

2021 Werna Kamar Mandi Karo, Nyuwun Pamit Kanggo Estetika "Lumahing", Ayo "Warni" Omah Sampeyan!

klasifikasiblog 8909 0

Judhul Kamar Mandi Xiao Xin

Dekorasi visual sing paling penting ing jedhing saka kothak, pola ubin pedesaan bisa langsung ngrusak swasana. Yen sampeyan duwe keluhan babagan jubin sing ketinggalan jaman lan angel ing pasar, Jeksa Agung bisa ngetokake iki bakal nuduhake sawetara kothak kanthi program iki, mula kudu tuku rong kontras. Nyatane, dekorasi omah sing apik asring paling gampang.

Kothak kothak / persegi panjang putih ukuran cilik lan medium cocok kanggo nyipta swasana sing seger, cerah lan tliti. ▼

Kothak kothak sing amba luwih atmosfer lan cocog kanggo jedhing sing luwih jembar. ▼

Yen sampeyan seneng papan putih nanging ora pengin monoton banget, sampeyan bisa nggunakake macem-macem bentuk kothak ing macem-macem wilayah. ▼

Jedhing ireng lan putih umume digunakake ireng kanggo jubin utawa langit-langit. Ruang jedhing umume cilik, tembok kanthi ireng murni bakal luwih nyuda. ▼

Pethikan kothak putih setengah, sisih ndhuwur lukisan dadi ireng murni. ▼

Putih + abu-abu luwih alus. ▼

Tembok semen abu-abu lan putih + ubin lantai semen. ▼

Kothak lantai kanthi pola ireng. ▼

Biru lan teal peteng jero lan menehi rasa aman marang masarakat. ▼

Ubin mozaik ijo jeruk. ▼

Kothak pola skala iwak sian menehi khayalan yen cedhak karo segara. ▼

Ubin pola skala iwak biru langit luwih ngalamun lan kaya bocah, ing swasana iki bisa uga luwih bisa menehi imajinasi, ilham siram utawa ana liyane. ▼

Kothak putih kanggo tembok lan jubin pola kanggo jubin minangka kombinasi sing luwih aman, sing banjur menehi rasa visual sing abot banget. ▼

Efek visual saka ubin kembang sing kuwat bisa pas ing tembok kanggo nggawe hiasan. Coba wenuhi papan putih, yen ora kakehan lan ngganggu pikiran tentrem nalika adus. ▼

Pola warna sing abot kudu dietralisir nganggo warna putih. ▼

Kothak pola putih kanthi cahya cahya, lan kothak kothak putih kanthi kombinasi, transisi uga alami banget. ▼

Mesthi, kothak kanthi pola ing tembok, uga apik. Nanging kanggo swasana, disaranake milih warna sing luwih entheng. ▼

Kothak geometri sederhana, cerah lan sugih desain, lan uga pilihan umum kanggo kothak jedhing.

Pola segitiga + warna solid + garis ireng lan putih. ▼

Pola segitiga ireng, putih lan ijo, ubin kanthi arah padha. ▼

Ganggu arah noto, nanging uga ayu banget. Navy + putih putih, pilihan warna sing luwih elegan lan tenang. ▼

Pola geometris telung dimensi sugih modern. ▼

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X