search חיפוש באתר

220㎡ דירה עם XNUMX חדרי שינה בקומה התחתונה, בסגנון מודרני | עיצוב מד הונגפו

מִיוּןבלוג 3207 0

בריאת עיצוב הפנים של שיאוג

"הסיבה העיקרית להתרחק מההמולה של העיר למקום עם סביבה טובה הייתה למען שני ילדינו. עכשיו יש לנו גינה בחלק הקדמי ובחלק האחורי של הבית שלנו, ובחגים שטופי שמש, כל המשפחה תצא לטיול ותשחק יחד בפארק הסמוך. לחיות בסביבה בה אנו יכולים להרגיש את עונות השנה המשתנות זו ברכה גדולה. אנחנו יותר חופשיים, מעדיפים אלגנטיות ופאר, כמו גם פשטות ופאנש, ויוקרים ימים עם חום ואור. "

בהתחשב בכך שלעיתים קרובות וילות עצמאיות סובלות מחוסר אור וחושך ולחות הנגרמים מחוסר אוורור ואווריריות של הבית, למדנו ושיפצנו את הבעיות הללו שהוזכרו לעיל מתחילת הכניסה. יש שתי קומות מעל ומתחת, הקומה הראשונה היא אזור האינטראקציה הציבורית, גן, אולם כניסה, סלון מזנק, חדר אוכל ומטבח. השימוש בחלל לבן, חומר שיש טבעי ומצגת חזותית לא מעוטרת הופכים את החלל למואר, צפון-דרום שקוף ועשיר בהמון אמנות. הפריסה מורכבת מרהיטים נמוכים ככל האפשר, ורוחב החלל מודגש על ידי תאורה וריהוט רך בגבהים שונים. הקומה השנייה היא חלל עבודה ומנוחה פרטיים יותר, וכל חלל נבנה מחדש ומתוכנן להציג סגנון אישי אחר.

כאשר האישה חוזרת הביתה לאחר שאספה את הילדים מבית הספר, מתחיל הזמן המאושר של המשפחה. סיפורים חדשים וזיכרונות ישנים ממשיכים להשתלב, ולאט לאט הופכים לזיכרונותיה הטובים של המשפחה.

החלל המזנק כלפי מטה מתחיל בצורה ובבנייה גיאומטרית. לאחר שינוי כיוון גרם המדרגות, הקיר נותר לבן באזור גדול כדי להרחיב חזותית את תחושת המרחב. קיר הטלוויזיה מעוצב כצורה מעוקלת, ומרחוק לקרוב, הקיר המעוקל משנה את קו הפעולה הישר ותפיסת האווירה של החלל הפנימי לאחר כניסת הדיירים. כאשר הווילונות נמשכים, החלונות הברורים והשקופים מהרצפה עד התקרה מציגים את הצמחייה החיצונית עד למקסימום, שם נפרשים חיי היומיום האלגנטיים והפולחניים.

בנוסף לזמן של הורה וילד עם ילדים, גם זמן לשני אנשים חשוב מאוד. מדברים, צופים בסרטים, מקשטים את הבית. כל עוד שניכם ביחד, תמיד יש תחושה בלתי צפויה של תסיסה הרמונית.

בהתחשב בכך שילדים יבלו זמן רב במשחק בסלון בזמן מנוחה, אנו בוחרים רהיטים נמוכים ובטוחים יותר כדי ליצור את פריסת החלל. בני הזוג ישנו את פריטי הדקורציה בחלל בהתאם למצב הרוח שלהם, והמזנון שליד הספה משמש להחזקת יין. הנאה ומנוחה היא יחסם הטבוע בחיים.

לשבור את הקהות שהמינימליזם מביא בדרך כלל, השימוש בקווים נקיים, נברשות לינאריות דינמיות ותפאורות חדר אוכל אמנותיות פועלים יחד ליצירת אווירה אורבנית מודרנית ומודרנית.

קח את הזמן לאכול ארוחת בוקר עם ילדיך ואז קח אותם לבית הספר. כשאתה חוזר הביתה, דאג לצמחי הגינה לזמן מה. זו תקופה מרגיעה ומלאת כיף.

מרפסת המגורים משולבת עם המטבח להרחבת טווח השימוש. בצד שמאל וימין שטחי ארונות 5210 מ"מ ו- 2723 מ"מ, עם קיבולת אחסון גדולה כדי לשמור על המטבח נקי ומסודר בכל עת. לבסוף, אזור מרפסת מגורים בנוי 9.3 מ"ר מאחור. הוא מחולק על ידי דלתות הזזה מזכוכית, המספקות אור מצוין לחלל המחזור.

חדר השינה השני בקומה הראשונה מהווה מרחב מחיה זמני למשפחה ולחברים, והוא צמוד לגן הכניסה, עם שפע של אור טבעי. קודם כל, הצבעים הבהירים והבז 'רכים יוצרים אווירה נוחה וחמימה, ואז מוסיפים ציורי קיר אדומים כדי להפוך את החלל הכללי למרקם אמנותי מודרני יותר.

גרם המדרגות עשוי מזכוכית ושיש, והצבע הטבעי משולב עם ציור הקיר הכחול של מיקונוס מעשה ידי גברת הבית, המפגיש בין גבריות ונשיות וגורם לך להרגיש רומנטית ועמוקה.

חלל הלימוד נבנה כדי להרחיב את השטח הכללי מ -10 מ"ר ל -20.4 מ"ר, עם שני חלונות מהרצפה עד התקרה בצורת L כדי להפוך את החלל לבהיר ובהיר. החלק העליון צבוע בכחול דלפט, מה שמחליש חזותית את קורות הבניין.

זהו גם אזור פעילויות משותף למשפחה בת ארבע נפשות בקומה השנייה, עם מקום רב לבעלת הנשים ללוות את שני ילדיה בשיעורי הבית ולימודם. הכניסה מעוצבת כאזור צפייה בווילון וממוקמת ספה נוחה.

אזור הטרסה המקורי שולב בחלל חדר ההורים לשימוש יחד. החלונות הפכו לחלונות מלאים מהרצפה עד התקרה כדי להכניס יותר אור. ריצוף וגימורי עץ מקבלים תפקיד דומיננטי, ומוציאים מזג טבעי ומעודן. פלטת הצבעים האלגנטית והסוחפת מרחיקה את המורכבות והסחות הדעת.

בנוסף ליצירת אווירה נעימה ונוחה, חדר השינה הראשי הוא גם פונקציונלי מאוד. החלל המורחב כולל ארון באורך 4760 מ"מ עם שולחן איפור 1290 מ"מ. בין המיטה לחדר הרחצה הראשי מעוצב ארון בצורת L בגודל 2930mmx1050mm, העונה בצורה מושלמת על אחסון מעולה של בגדים, תיקים ומוצרי בית לעונות המשתנות.

שני הילדים בגילאים שונים, כך שכל אחד מהם בחר בגוונים ובחומרים המתאימים לריהוט הקשה והרך, כך שהם יוכלו לקבל ולהתאים את עצמם לביתם החדש במהירות רבה יותר.

האח הבכור הוא בן 10, והחדר ממשיך להיות שילוב של לבן בוהק וכחול מיקסנור, ויוצר תחושה של היררכיה תוך שהוא זוהר מרץ ודמיון.

האח הצעיר הוא בן 5, עבור הילדים הקטנים, אווירה רכה, קלילה, נושמת ונוחה יכולה להעניק להם תחושת ביטחון. לכן החדר מעוצב בצבע ירוק הל עדין. מדבקות החלל התלת ממדיות שנעשו בעבודת יד על ידי בעל הגברת מודבקות על הקיר, כך שבעולמו הקטן של הילד יכול להיות הפנטזיה הפנטסטית של השמיים.

▲ המבנה המקורי של הקומה הראשונה

▲ תכנית הקומה הראשונה

▲ המבנה המקורי של הקומה השנייה

▲ תכנית הקומה השנייה

1F.

  1. לשנות את מיקום הכניסה ואת הדלת של חדר השינה השני, ולעצב שלושה חללי אחסון באמצעות שינוי הקיר.
  2. שנה את מיקום המדרגות של הסלון המזנק התחתון כדי להפוך את קו המגורים לנוח יותר.
  3. הרחיבו את אזור המטבח והרחיבו את מיקום מרפסת המגורים.

 

2F.

  1. חדר השינה השני בקומה השנייה ומרפסת המגורים הסמוכה שולבו ועוצבו מחדש לשני חדרי ילדים.
  2. שנה את מיקום פתח חדר השינה הראשי בכדי להפוך את קו הפעילות לחלק יותר ושילב את הפלטפורמה להגדלת שטח השימוש. קיר המחקר הועבר 50 מ"מ כדי לשמש מקום אחסון, ולבסוף הורחב חדר הרחצה הראשי כדי לענות על ארבע הפונקציות של ארון אמבטיה, שירותים, אמבטיה ומקלחת כדי ליצור סוויטה גדולה.
  3. להפוך את הבניין ולהרחיב את חדר העבודה ב -10 מ"ר.

 

שטח: 220 מ"ר

סגנון: סוג הבית המודרני: חמישה חדרים ושני אולמות

עלות: 90w

מצב שירות: תכנון מלא + בנייה

כתובת הפרויקט: צ'נגדו. מפרץ פודי יונגו

צוות שירות: Chengdu Hongfuji Design

קודם:: הבא:
לחץ כדי לבטל תשובה
    展开 更多
    ברוך הבא לאתר הרשמי של WOWOW FAUCET

    טוען ...

    בחר את המטבע שלך
    ש״חדולר ארה"ב
    דולר קנדי דולר קנדי

    סל קניות

    X

    היסטוריית גלישה

    X