keresés Site Search

Feltalálja újra a rusztikus mindennapi, ideális életet a városi kertben 丨 LICO Design

OsztályozásBelsőépítészet 5200 0

Belsőépítészeti Szövetség 

w32497r5wht

Az egyszerű mindennapi élet feltalálásával, és teret hagyva a légzésnek és a párbeszédnek az eredeti erőérzet természetesen felébred a légáramban, a szemkontaktusban és a látás utóvilágában.

 

Az ideális élet megköveteli

A City Garden egy csúcskategóriás rezidencia Jiangbei város üzleti központjában, és exkluzív hozzáférést biztosít a Swan-tóhoz, amely a város szűkös erőforrása. A tulajdonos családja első lakóhelye, amely javította az életminőséget, a LICO -t bízták meg az ideális élet teljes projekttervezési szolgáltatásával. A tulajdonos befektetési és ingatlanmarketinggel kapcsolatos területeken vesz részt, erős családi értékekkel és harmonikus családi légkörrel. Széles látókörűek és odafigyelnek az élet részleteire, magas művészi minőségük és egyedi esztétikai ízlésük van. Mindig édesanyjával, gyermekeivel és személyes házvezetőnőjével élt. Édesanyjával, gyermekeivel és házvezetőnőjével lakik. A vásárolt ingatlan két szomszédos, körülbelül 160 négyzetméteres egység, és elvárja, hogy a LICO új minőségi ideális otthont hozzon létre családjának.

 

Ideális életprojekt

A tulajdonos életviteli szokásai, a minőségi élet követelményei és a LICO „50% DESIGN” tervezési koncepciója alapján a LICO kreatív csapata a „mindennapi élet átalakítását funkcionális esztétikával” tekintette az eset létrehozási tengelyének stratégiájának, és az ideális élet elképzelésére összpontosított. „Élet visszaadása az életnek”, annak érdekében, hogy megvalósítsuk a tulajdonos egyszerű, lélegző és eredeti ideális lakóhelyét.

+640 3 21 XNUMX

Annak érdekében, hogy kényelmesebb legyen gondoskodni az idősek életéről, tiszteletben kell tartani az idősek eredeti életmódját, és folytatni kell a meleg családi légkört, és hogy az idősebbek több társaságot kapjanak gyermekeiktől, a LICO csapata javasolta a tulajdonosnak, hogy nyissa ki a két szomszédos lakást, és egyesítse őket egybe. Ez lehetővé teszi a család nyilvános tevékenységi területének teljes kibővítését, és a teljes lakótér nyitottabbá és lélegzőbbé tételét, valamint a térfunkciók és az élő jelenetek kombinációját, hogy rugalmasabb és interaktívabb legyen.

+640 4 21 XNUMX

+640 5 20 XNUMX

+640 1 22 XNUMX

Az űrfunkciók elrendezése a „mindennapi élet átalakításának” gondolkodási pontján alapul, és a hálószoba, dolgozószoba és mosdó erős magántulajdonokkal rendelkezik a nyilvános tevékenységi terület mindkét oldalán. Az idősebbek több társaságot kaphatnak a gyerekektől, és figyelembe vehetik a tulajdonos életének magánéletét. A dolgozószobában rejtett kiságy található, így a mester nem zavarja az úrnőt és a gyerekeket, amikor késő este hazaér a munkából. Ezenkívül érdemes megemlíteni, hogy a kandalló kifejezetten a mester mosdójának fürdőkádjának végén van kialakítva, hogy csökkentse a mesterfürdő téli hőmérsékletének alacsony hőmérsékletét, és némi érdekességet adjon a mester életéhez és az úrnő.

+640 2 21 XNUMX

▲ A bejárati oldal válaszfala fel van függesztve

+640 6 20 XNUMX

▲ Partíció részletei

A nappali, az étkező és a teázó félig nyitott és együtt található. A nappaliban lévő kandalló helyettesíti a TV -t, és viszonylag tiszta teret biztosít a családnak és a vendégeknek a kommunikációhoz és a beszélgetéshez. A konyha, a folyosó, az inasszoba és a terasz össze van kötve egymással, így a komornyik könnyen elvégezheti napi munkáját, és élvezheti a kerttervezés szépségét a főteraszon. Az idősek szobájában található speciális kanapé -TV kényelmes az idősebbek pihenésére és az unalom átadására.

+640 7 20 XNUMX

+640 8 20 XNUMX

640 81

▲ A nappaliban lévő kandalló helyettesíti a TV -t

+640 9 19 XNUMX

+640 10 19 XNUMX

+640 11 19 XNUMX

+640 12 19 XNUMX

+640 13 19 XNUMX

+640 14 19 XNUMX

A félig felakasztott előcsarnok válaszfalat a bejárati cipős szobával és az audiovizuális szobával állítják szembe: amikor a mester hazajön, és a nap folyamán megváltozik a munka hangulata, a család érezheti egymás dinamikáját anélkül, hogy megzavarná egymást. Amikor a vendégek és barátok belépnek az audio-vizuális helyiségbe, és elhagyják azt, a bejáraton keresztül érzik az emberek tevékenységét, és kerülik a szemkontaktust.

+640 15 19 XNUMX

▲ A konyha a nyitott étkezőből néz ki

+640 16 19 XNUMX

▲ A válaszfal funkcionális és dekoratív

A tervezés részletei sokfélék. Az űrtervezés részletei a LICO csapat lelkes tudatosságából, észleléséből, a mindennapi élet felfogásából és átalakításából származnak. Az ideális életet nem kell arany és ezüst díszítéssel, vagy extravagáns faragott gerendákkal és oszlopokkal, vagy káprázatos kollekciókkal díszíteni, hanem éreznie kell a szeretetet és az eredeti hőmérsékletet. És ez az eredeti érzés, rusztikus, lélegző, talán az élet szépségének és boldogságának eredete. Ez is a LICO csapat válasza az ideális élet megteremtésére és megvalósítására.

+640 17 19 XNUMX

 

Egyszerű, lélegző, eredeti érzés, életet ad vissza az életnek

Az igazi életet nem kell mindenhol megtalálni, ez itt van. Szükség van az eredeti érzékünk újjáélesztésére. Az egyszerű mindennapi élet átalakításával, teret hagyva a légzésnek és a párbeszédnek, az eredeti érzék természetesen felébred a légáramban, a szemkontaktusban és a látás utóvilágában. Az igazi víznek nincs illata, az igaz szerelemnek nincs képe, az igaz szerelemnek nincs hangja, és az életet visszaadják az életnek. A leghallgatottabb és legmelegebb szerelem legmagasabb rendje a folyamatos természetes FM. Amikor intim, nincs hely, amikor egyedül, tisztelet. Az arány ismerete, a skála megtartása, visszafogottság és hosszú szelídség. A mindennapi élet újratelepítése és a szeretet érzésének újbóli meghívása. Ez egy városi kertes magánlakás, amely az egyszerűség, a lélegzet és az eredeti érzék ideális lakóhelye.

640 39

+640 1 10 XNUMX

+640 18 19 XNUMX

▲ Alaprajz

 

A projekt neve: City Garden Private Residence of Ideal Life

Tervező: LICOLICO Design

A befejezés éve: 2020.12

Fő tervezés: Liang Sheng Zhong

Tervezőcsapat: Zhu Yanghuan, Lin Feng, Dong Huabin, Luo Quyue

Technikai igazgató: Sin King Wah

Építési kivitelezés: He Changhui

A projekt címe: 18. szám, Wenchang 1. út, Huicheng kerület, Huizhou

Épület területe: 320㎡

A fényképek szerzői joga: SUNWAY Mountain Vision

Ügyfél neve: City Garden Private Residence

 

+640 3 5 XNUMX

Liang-Sheng Zhong

A LICO Design alapítója/tervezési igazgatója

A LICO Design, egy teljes projekttervező szolgáltató, amelynek divatos otthoni formatervezés a lényege. Úgy véljük, hogy az otthon tervezése és dekorálása professzionális és szigorú rendszertervezés.

Kérjük, tartsuk tiszteletben minden ügyfél elképzelését és az élet szeretetét, és állítsuk vissza minden igényt és álmot maximálisan, hogy az ügyfelek kényelmesek, gondtalanok és nyugodtak legyenek.

Előző:: Következő:
Kattintson a válasz törléséhez
    展开 更多
    Üdvözöljük a WOWOW FAUCET hivatalos weboldalán

    Loading ...

    Válassza ki a pénznemet
    USAdollárEgyesült Államok dollár
    EUR Euro

    Kosár

    X

    böngészési előzmények

    X