keresés Site Search

Micro Cement + Rattan, textúrával űrhangulatot teremt | HURD DESIGN

OsztályozásBelsőépítészet 4371 0

Hirsch Design Belsőépítészeti Szövetség

Amikor egy objektum minden összetevőjét, minden részletét és minden kapcsolatát lecsökkenti és lényegére tömöríti. Ez a tulajdonság birtokában lesz, ami a nem lényeges elemek eltávolításának eredménye.

- John Pawson

A háztulajdonos ebben az esetben egy korábbi belsőépítész, egyfajta társunk. Jelenleg főállású feleség. Mivel gyermekei még kicsik, a nap nagy részét otthon tölti. Ez több időt ad a háztulajdonosnak a hobbijainak, az olvasásnak, a kézművességnek, a pekingi operának és a festészetnek a fejlesztéséhez.

Ehhez a felújításhoz a lakástulajdonos különös figyelmet fordított az otthon és az emberek illeszkedésére. Azt akarta, hogy otthonát „ne kösse a stílus, de legyen elegendő tere hobbijainak fejlesztéséhez. A tér egyszerűsége kifinomult, átlátszó és meleg. Az emberek nyugodtabban érezhetik magukat a térben. ”

Teljes mértékben tiszteletben tartjuk a lakástulajdonos kívánságait. A tér nincs túlzottan díszítve, és a hangulatot maga a díszítőanyag textúrája teremti meg. Arra összpontosítunk, hogy kiegyensúlyozzuk a terek, valamint a terek és az emberek közötti kölcsönhatást. A részletekből indultunk el, hogy megteremtsük a gyönyörű nappali hangulatot. Otthont létrehozni a háztulajdonosnak az ő barackvirág forrása!

 

01

Áttörő hagyomány, a nappali gyönyörű és a részletekben rejtőzik

A nappali gyönyörű és el van rejtve a részletekben

Figyelembe véve a háztulajdonos törekvését a tisztaságra, magasságkülönbség történt a bejárat és a beltéri padló között. A tervező süllyesztett porfelületet létesített, hogy megakadályozza a talaj belépését a helyiségbe. A sötét padlólapokat tiszta és kényelmes lakókörnyezet kialakítására is használják.

A bejárati oldalon lévő ellenőrzőterem több tárolóhelyet biztosít a lakosoknak. Az otthoni váltóvonal is rövidebb. A padlót úgy tervezték, hogy egy pillanat alatt egyértelmű legyen a tér funkcionális partíciója.

Törje át a hagyományos nappali régi háromrészes elrendezését, egyetlen kanapéval a nagy és terjedelmes kanapé helyett. A tér üdítőbb. A fal szerint épített nyitott tárolószekrények teljes sora a tulajdonos festményeinek és könyveinek kirakatpolcaként használható. A könyvek és festmények díszítésével a nappaliban humanisztikusabb hangulat uralkodik.

A nappali teteje mikro-cementből készült. A tervező színelkülönítéssel nyitotta meg a szintet a fallal és a padlóval, és illeszkedett a downlight és a mágneses fényvonalhoz. Az éles vonalak vizuálisan átláthatóbbá teszik a teret.

A nappali és az étkező ugyanabban a térben található, a felső és a padló pedig láthatatlanul el van osztva. A napfény és a levegő szabadon árad a szobába. A túlnyúló tárolószekrény a falhoz van elhelyezve. Kényelmesebb az alsó rész tisztítása. A szekrény felett polcként használható. A fiókok tervezése, tárolása is különböző kategóriákba sorolható.

Az erkély be van építve a belső térbe. Enyhén emelje fel, hogy megkülönböztesse a nappalit, és ossza meg a lakástulajdonos olvasási és rajzolási helyét. A két teret fizikailag nem választják el egymástól, több teret hagyva a családi interakciónak. A szülők és a csecsemők otthoni boldog ideje, hogy a gyerekek boldogan játszanak a nappaliban, míg az anya a saját területén rajzol és olvas, és felnézve láthatja a gyerekek mosolygó arcát.

 

02

Az étel és a konyha integrálása, az étkezési idő élvezete kiváló minőségű térben Az ételek és a konyha integrációja

A nappali és az étkező integrált elrendezése vándorlási vonalat képez a folyosóval. A főzés és az étkezés kényelmesebb és kényelmesebb. Az étkezőasztal fehér márványból készült. Ellentétben áll a tárolószekrényben használt sötét fával, megnyugtatja a tér nehéz érzését. t alakú, éles vonalakkal világos teret hoz létre.

A rattan + rönkből készült étkezőszékek melegséget kölcsönöznek, hangulatosabbá téve az étkezési hangulatot. A monogramos csillárokkal minden étkezés meleg és finom a fény alatt.

Az étkező és a konyha az eredeti gerendák szerint van elrendezve. Az étkező és a konyha integrált, az étkező és a konyha pedig rövidebb. Ha befejezte a főzést, akkor mehet a konyhába, hogy azonnal élvezze a meleg ételeket. A tárolószekrény a fal mentén húzódik, és a rejtett és a kitett kialakítás kombinációja bőségesebbé teszi a tárolási funkciót. Ez egyszerre étkezőszekrény és konyhai eszközök tárolóhelye.

A folyosóról az étkezőre nézve friss és egyszerű. A láthatatlan szegélyléc környezeti világítással van ellátva, hogy megtörje a sötét és szűk folyosót. Ez kényelmes a családi élethez, és meleg légkört vezet be a térbe.

 

03

Kényelmes és kényelmes alvóhely

A folyosóról a hálószobába nézve a keskeny keretes minimalista ajtó megemelkedik. Vizuálisan szebb és egységesebb. A folyosó teteje ugyanabból a mikro-cement anyagból készült, mint az étkező, hogy megőrizze a tér folytonosságát. A rejtett lámpákat világítóberendezésként használják a padló magasságának bemutatására.

A fő hálószobába lépve az ellenőrző szoba és a fő fürdőszoba rendezett módon van elrendezve. A funkcionális partíció világos, és a lakosztály kialakítása kényelmesebbé teszi a tulajdonos életét.

A hálószoba falait fa furnér borítja. A természetes anyag több színvonalas textúrát visz a térbe. A háttérfalat kiváló minőségű szürke díszíti, és a tér rétegesebb. A bőr ágynemű jobb minőségű. A sárga és zöld szín választéka élénkebbé teszi a hálószoba hangulatát.

A gardrób egy kis helyet kölcsönöz a hálószobából, így elegendő tárolóhely marad a család ruháinak. Két hosszú tükröt helyeznek el szimmetrikusan a szekrény ajtaján, ami kényelmes a ruhacseréhez és a ruhák felpróbálásához. A tükörből a hálószobába nézve a tér átfedi egymást, és tele van érdeklődéssel.

A szekrények egyértelműen elválasztottak. A hosszú ruházati terület biztosítja, hogy ne legyenek ráncok a ruhákban. A felső válaszfalak paplanokat, ágyneműt és szezonon kívüli ruhákat tárolnak. Az alsó fiók tárolja az esélyeket és a végeket. Zárt kialakítás, amely biztosítja, hogy a tárolás ne essen porba. Hagyjon helyet az ablakon, és hozzon létre egy öltözőt a tárolószekrénnyel. Ez nem blokkolja a fényt az otthonba, de multifunkcionálisabbá teszi az ellenőrző helyiséget.

A fehér a fő fürdőszoba fő színe. A falak egy része feketével díszített, ami a kifinomultság könnyedségét kelti. A medence alul üreges, és tárolóhelyként használható. A helykihasználás a kis térben maximalizálódik.

A gyermekszobát és a dolgozószobát felcserélik, hogy a gyerekek több teret kapjanak a pihenésre. Ugyanakkor a dolgozószoba közel van a hálószobához, így a tulajdonosnak kényelmesebb könyveket olvasnia lefekvés előtt.

A gyermekszobában az ágynemű és a függöny piszkos rózsaszínű, összhangban a kislányok preferenciáival. Ez nem túl rikító. A tárolószekrények teljes fala nagyobb tárolókapacitást biztosít. Az alsó nyitott rekesz kényelmes a gyermekjátékok tárolására.

 

04

Fa használata csendes tanulmány létrehozásához

Egy egyszerű íróasztal van a tárolószekrény és az ablak melletti fal között. Az íróasztal alsó részét üresen hagyják, hogy az olvasó kinyújthassa a lábát. Két rejtett downlight van elhelyezve a tetején, hogy megvilágítsa olvasás közben és pihenjen. Az ablak fehér függönye megszűri a fényt és védi a szemet.

A tárolószekrények nyitott rekeszei különböző méretűek. Ez kényelmes különböző méretű könyvek elhelyezéséhez. Integrált kialakítása az asztallal kényelmesebbé teszi a könyvek kézben tartását és kézben tartását. A szekrény erős textúrájú fából készült, amely kiegészíti a könyvek csendes és elegáns temperamentumát. Az asztal kiváló minőségű szürke kőlapból készült, amely megkülönbözteti a könyvespolcot, és megtöri a tér egyhangúságát.

 

05

Három különálló fürdőszoba, kényelmesebb élet

A fürdőszoba elrendezésének megváltoztatása, három különálló kialakítás az életminőség javítása érdekében. Használja a tér sarkát a száraz terület elrendezéséhez. Az ablakok mindkét oldalon fényt vezetnek a szobába. Ez kényelmes a szellőzéshez, és a hely világos és nem párás. A mosógépet és a konyhai tárolószekrényt hátra tervezték. A tiszta és szellős tér biztosítása mellett a tárolóterület is megnő.

A zuhanyzó hosszú padlólefolyót használ, amelynek nagyobb a vízfelülete, mint egy négyzet alakú padlólefolyónak. A falhoz szerelve, hogy megőrizze a padlólap épségét. A fal- és padlólapok 45 fokos lejtéssel készülnek. Az űrben megszabadul a víz felhalmozódásának gondjától.

 

06

Alakítsa át a teret, minőségi életet teremtve

 ▲ Eredeti alaprajz

 ▲ Terv elrendezése

  1. A kabáttartót a bejárati területen lévő tárolószekrény osztja fel, így a bejáratnál kényelmesebb cipőt és ruhát cserélni.
  2. A csapágyfalat tengelyként használják az integrált nappali és étkező elrendezéséhez, valamint nyitott és vándorló vonal kialakításához. Az emberek szabadabban és kényelmesebben mozognak a térben.
  3. A falat lebontották, hogy három különálló másodlagos fürdőszobát hozzanak létre. A száraz területet a tér sarkában lévő ablak rendezi el. A fürdőszoba tiszta és kényelmes, és a tér is átláthatóbb.
  4. A dolgozószobát és a gyermekszobát felcserélték, hogy kényelmesebb alvóhelyet biztosítsanak a lányának, és optimalizálják a tulajdonos szabadidős vonalát.
  5. A hálószoba szekrényét kibővítették, és a hálószoba helyének egy részét kölcsönkérték. Ez létrehoz egy ellenőrző szobát, amely több funkcióval rendelkezik, mint például a tárolás és az öltözködés, hogy kielégítse a háztulajdonos tárhelyigényét.

 

A projekt helye: Shanghai, Kína - Xuhui kerület

Projektterület: 120

Projektterület: Hengan Court

Tervezőcsapat: az ő tervezése

Felhasznált anyagok: Fa furnér, márvány, mikro-cement stb.

HUERNE TERVEZÉS

Végezze el a tervezést hőmérséklettel, hogy érzelmekkel valósítsa meg az otthont

Előző:: Következő:
Kattintson a válasz törléséhez
    展开 更多
    Üdvözöljük a WOWOW FAUCET hivatalos weboldalán

    Loading ...

    Válassza ki a pénznemet
    USAdollárEgyesült Államok dollár
    EUR Euro

    Kosár

    X

    böngészési előzmények

    X