busca Sitio web Search

220㎡ Apartamento de cinco dormitorios no baixo, estilo moderno | Deseño de calibre Hongfu

Clasificaciónblog 7770 0

Xiaoge Interior Design Alliance

"A principal razón para afastarse do bullicio da cidade a un lugar cun bo ambiente foi polo ben dos nosos dous fillos. Agora temos un xardín na parte dianteira e traseira da nosa casa e, durante as soleadas vacacións, toda a familia irá pasear e xogar xuntos no parque próximo. Vivir nun ambiente onde podemos sentir as estacións cambiantes é unha gran bendición. Somos máis libertarios, preferimos a elegancia e a grandeza, así como a sinxeleza e o pánico, e valoramos os días con calor e luz ".

Tendo en conta que as villas independentes adoitan sufrir falta de luz e escuridade e humidade causadas pola falta de ventilación e aireador da casa, estudamos e renovamos estes problemas mencionados anteriormente desde o comezo da entrada. Hai dous andares arriba e abaixo, o primeiro andar é a zona de interacción pública, xardín, vestíbulo, sala de estar, comedor e cociña. O uso de espazo en branco, material de mármore natural e presentación visual sen adornos fai que o espazo sexa brillante, norte-sur transparente e rico en moita arte. O deseño componse de mobles baixos na medida do posible e o ancho do espazo acentúase coa iluminación e o mobiliario suave de diferentes alturas. A segunda planta é un espazo de traballo e descanso máis privado, e cada espazo reconstrúese e planifícase para presentar un estilo persoal diferente.

Cando a muller volve a casa despois de recoller aos nenos do colexio, comeza o momento feliz da familia. Novas historias e vellos recordos seguen entrelazándose, converténdose aos poucos nos bos recordos da familia.

O espazo de salto cara abaixo comeza coa forma e a construción xeométrica. Despois de cambiar a dirección da escaleira, a parede queda branca nunha gran área para ampliar visualmente a sensación de espazo. A parede do televisor está deseñada como unha forma curva e, de lonxe a preto, a parede curva cambia a liña recta de acción e a percepción da atmosfera do espazo interior despois de que entran os ocupantes. Cando se cortan as cortinas, as xanelas claras e transparentes do chan ao teito presentan ao máximo a vegetación, onde se desenvolve unha vida cotiá elegante e ritual.

Ademais do tempo entre pais e fillos cos nenos, o tempo para dúas persoas tamén é moi importante. Falar, ver películas, decorar a casa. Mentres esteades xuntos, sempre hai unha inesperada sensación de fermentación da harmonía.

Tendo en conta que os nenos pasarán moito tempo xogando na sala de estar durante o tempo de descanso, escollemos mobles baixos máis seguros para formar a disposición do espazo. A parella cambiará os elementos decorativos do espazo segundo o seu estado de ánimo e o aparador xunto ao sofá úsase para manter o viño. Gozar e relaxarse ​​é a súa actitude inherente á vida.

Rompendo a tontería que adoita traer o minimalismo, o uso de liñas limpas, candelabros lineais dinámicos e pano de fondo artístico do comedor traballan xuntos para crear unha atmosfera urbana moderna e moderna.

Tómese o tempo para almorzar cos seus fillos e despois lévaos á escola. Cando chegues a casa, coida un pouco as plantas do xardín. Este é un momento relaxante cheo de diversión.

O balcón habitable combínase coa cociña para ampliar o rango de uso. Á esquerda e á dereita hai áreas de armario de 5210 mm e 2723 mm, con gran capacidade de almacenamento para manter a cociña limpa e ordenada en todo momento. Finalmente, constrúese unha parte traseira dun balcón habitable de 9.3 m². Está particionado por portas corredizas de vidro, que proporcionan unha excelente luz ao espazo de circulación.

O segundo dormitorio do primeiro andar é un espazo temporal para familiares e amigos, e está adxacente ao xardín da entrada, con moita luz natural. Primeiro de todo, as brancas brillantes e suaves beis crean unha atmosfera cómoda e cálida e logo engaden pinturas de parede vermellas para facer o espazo xeral máis moderno.

A escaleira está feita de vidro e mármore e a cor natural combina coa pintura azul da parede Mykonos feita pola señora da casa, que concilia masculinidade e feminidade e fainos sentir romántico e profundo.

O espazo de estudo foi construído para ampliar a superficie total de 10m² a 20.4m², con dúas fiestras de chan a teito en forma de L para facer o espazo claro e luminoso. A parte superior está pintada de azul Delft, o que debilita visualmente as vigas en forma do edificio.

Tamén é unha zona de actividade común para a familia de catro na segunda planta, con amplo espazo para que a dona propietaria poida acompañar aos seus dous fillos nos deberes e no estudo. A entrada está deseñada como zona de visualización de cortinas e colócase un cómodo sofá.

A zona orixinal da terraza incorporouse ao dormitorio principal para usala xuntos. As fiestras transformáronse en ventás completas do chan ao teito para deixar entrar máis luz. Os pisos e acabados de madeira cobran un papel dominante, dando un temperamento natural e refinado. A elegante e inmersiva paleta de cores evita as complexidades e as distraccións.

Ademais de crear un ambiente acolledor e cómodo, o dormitorio principal tamén é moi funcional. O espazo ampliado presenta un armario de 4760 mm de longo cunha tocadora de 1290 mm. Entre a cama e o baño principal está deseñado un armario en forma de L de 2930 mm x 1050 mm, que se adapta perfectamente ao magnífico almacenamento de roupa, bolsas e artigos para o fogar para as novas estacións.

Os dous nenos son de idades diferentes, polo que cada un escolleu os tons e os materiais axeitados para o mobiliario duro e suave, para que poidan aceptar e adaptarse ao seu novo fogar máis rapidamente.

O irmán maior ten 10 anos e a sala segue a ser unha mestura de branco brillante e azul Mixnor, creando un sentido de xerarquía á vez que brilla de enerxía e imaxinación.

O irmán pequeno ten 5 anos, para os nenos máis pequenos, un ambiente suave, lixeiro, transpirable e cómodo pode darlles unha sensación de seguridade. É por iso que a habitación está decorada cunha suave cor verde cardamomo. Os adhesivos espaciais en 3D feitos a man pola dona propietaria están pegados na parede para que o pequeno mundo do neno poida ter a fantástica fantasía do ceo.

▲ A estrutura orixinal do primeiro andar

▲ O primeiro plano

▲ A estrutura orixinal do segundo andar

▲ O segundo plano

1F.

  1. cambia a posición da entrada e da porta do segundo dormitorio e deseña tres espazos de almacenamento usando o cambio da parede.
  2. cambie a posición das escaleiras do salón inferior que salta para facer máis cómoda a liña de estar.
  3. amplía a zona da cociña e amplía a situación do balcón.

 

2F.

  1. o segundo dormitorio do segundo andar e o balcón ao lado combináronse e redeseñáronse en dúas habitacións infantís.
  2. cambia a posición da entrada do dormitorio principal para facer a liña de actividade máis suave e incorpora a plataforma para aumentar a área de uso. A parede do estudo moveuse 50 mm para usala como espazo de almacenamento e, finalmente, o baño principal ampliouse para cumprir as catro funcións de armario de baño, inodoro, bañeira e ducha para formar unha gran suite.
  3. transforma o edificio e amplía a sala de estudo en 10 m².

 

Superficie: 220m²

Estilo: casa moderna: cinco habitacións e dous vestíbulos

Custo: 90w

Modo de servizo: deseño completo + construción

Enderezo do proxecto: Chengdu. Bahía de Fudi Yonghu

Equipo de servizo: Chengdu Hongfuji Design

Anterior :: seguinte:
Fai clic para cancelar a resposta
    展开 更多
    Benvido ao sitio web oficial de WOWOW FAUCET

    loading ...

    Selecciona a túa moeda
    USDDólar dos Estados Unidos
    EUR euro

    cesta

    X

    Historial de navegación

    X