søge site Search

Strømline kaskade, utrolig kunstnerisk aura | Zero One City

KlassifikationIndretning 1034 0

LYCS Interior Design Alliance

Fotografi: Wu Qingshan

 

"Innovation", "kvalitet" og "hastighed" er den "umulige trekant" for alt kreativt arbejde, og design er ingen undtagelse.

Da ejendomsudvikling går ind i en periode med ”høj omsætning”, har hastighedens gas allerede ramt bunden. Hvordan man balancerer kvalitet og innovation, mens man hurtigt lander, er blevet fisken og bjørnens pot foran designere. I stedet for at sidde og sukke: Du kan ikke have det begge veje, hvad der virkelig er vigtigt er at lære at foretage afvejninger.

Fotografi: Wu Qingshan

 

For nylig er Shaoxing Jinchang-Smoky Flying Heron “Head Heron Flies” Life Aesthetics Museum designet af Zero One City med integreret arkitektur, interiør og bløde møbler officielt afsluttet og åbnet efter ca. 100 dages hurtig konstruktion.

Fotografi: Wu Qingshan

 

01

Flying Heron in the Smoky Waves, Flying Head Heron

Jinchang Smoky Flying Heron er en ny udforskning af by- og boligproblemer med høj tæthed af Zero One City. Projektet er inspireret af de flagrende hejren på Xiaoshao-kanalen og antager den strømlinede form som projektets stylingsprog.

Fortsættelsen af ​​den overordnede plan for "Flying Heron in Smoke" vedtager den æstetiske pavillon designkonceptet "head heron flying". Den vandrette tagudhæng og indgangsdækket danner en enkel og kraftig linje. Den klare holdning bringer en følelse af sejhed og utrolig kunstnerisk kunst til hele bygningen.

(Rotation)

Fotografi: Wu Qingshan

Bygningens facade anvender stort gulv-til-loft glas, der vender ud mod gaden og åbner døren for at byde besøgende velkommen, hvilket tilfredsstiller skærmfunktionen fra Life Aesthetics Museum. På indersiden er det omgivet af vandlandskab, som er en speciel hule.

Fotografi: Wu Qingshan

 

02

Klassisk æstetik af overfladen og indersiden

De bløde kurver og buede affasninger gør bygningen formblød og rummelig, men gør produktionen vanskelig, og den anslåede byggetid øges. Hvordan får man projektet til jorden hurtigt, mens man holder den strømlinede form så meget som muligt?

1

Symmetrisk layout

Under det moderne ydre af den æstetiske pavillon er en klassisk symmetrisk komposition. Den strømlinede form eliminerer den mekaniske stivhed i symmetri, og Zero One City fortolker den klassiske æstetik på en lettere måde. Samtidig takket være det symmetriske design. Antallet af ikke-standardkomponenter reduceres betydeligt, hvilket gør byggeriet mindre vanskeligt og bygger hurtigere.

Fotografi: Wu Qingshan

 

2

'Cascading curves

Hovedkonstruktionsvanskeligheden for den strømlinede tagfamilie kommer fra baldakinens hyperbolske form. Ved at forenkle delingen transformerede designeren den hyperbolske overflade til en enkelt overflade. Dette reducerer vanskeligheden ved konstruktion og afslører skønheden i de kaskadefjerede vinger.

Foto: Wu Qingshan

Aluminiumspladerne rulles og bøjes på fabrikken og præfabrikeres til form. Svejset og samlet på stedet, hvilket reducerer manuelle forbindelser og sikrer konstruktionsnøjagtighed.

03

Harmonisk form og harmoni vender hejren tilbage til sin rede

Efter at den arkitektoniske ordning var afsluttet, overtog det indvendige team af bløde møbler stafetten. I modsætning til ovenstående samarbejdsmodel for stafetløb har interiør- og blødt møbleteamet allerede grebet ind på forhånd, da det æstetiske museum stadig var i det arkitektoniske konceptfase. Stokken blev droppet, og hele erhvervet løb hånd i hånd på bygningens forlængelseslinje.

Fotografi: Wu Qingshan

Planen for Aesthetics Pavilion fortsætter det symmetriske layout: centreret om sandkasseområdet er rummet åbent og flyder langs den korte akse, der forbinder hovedindgangen og indgangen til parken. Langs den lange akse forbinder den forhandlingsområdet og vandstangen. Rummet skifter fra dynamisk til statisk og har tendens til at være stabilt og privat.

Fotografi: Wu Qingshan

Som et optakt til storsalen deprimerede designeren rummet passende og brugte det hvide huldør som en blød adskillelse for at danne et rammebillede. I de to ender af rummet er to sæt skulpturer med temaet "hejre" arrangeret i blød dekoration. De harmonerer med hinanden og lægger grunden.

Fotografi: Wu Qingshan

Når du passerer gennem foyeren, kommer du til den to-etagers høje centrale udstillingshal. Den forskudte højdetransformation mellem samlingen og frigivelsen åbner et klart overblik. Med sandbordet som kernen, krøller det afrundede rektangel ud i atriumet i fuld højde, som er lukket i en kaskadestrimmel med lys og fortsætter med at flyde opad fraktalt, arrangeret i et tyndt filmloftlys. Rummet udvides lodret og geometrisk interageret og samlet.

Fotografi: Wu Qingshan

Oven på sandbordet, mellem atriet, synger og vender mere end 200 "hejren" med vinger, der flyver opad. Dette udtrykker den smukke betydning af ”at vende tilbage til reden”.

Fotografi: Wu Qingshan

Den bronzefarvede trappe på siden af ​​sandkassen er et vigtigt visuelt element. Det styrer bevægelsen fra hovedhallen til forhandlingsområdet, og vridningen og afbrydelsen beriger rumniveauet.

Fotografi: Wu Qingshan

Tocsconova hvide læderstole bruges i forhandlingsområdet, dekoreret med lineære elementer såsom ”hejrenes fod” stolben og ”trægren” lamper, hvilket skaber et behageligt, varmt og udsøgt rum. De to sidekabiner bruges som dybdegående forhandlingsområder adskilt af laminerede skydedøre for at afbalancere privatlivets fred og permeabilitet.

Fotografi: Wu Qingshan

Hovedfarven i hvidguld suppleres med orange bordservice, og den grå lædersofa fra Poltrona Frau bruges som en springfarve for at skabe en enkel og luksuriøs struktur. Vægmalerierne er lavet af fotografering med egret-tema for at tilføje det sidste strejf.

Fotografi: Wu Qingshan

Den centrale vandfunktion designet af Nine Deer Landscape er elegant og elegant: det "flydende bælte" er glat og beroligende. Det er som bølgen af ​​hejren utilsigtet vinket og blandes med bygningen.

Fotografi: Esther Photography

Fotografi: Wu Qingshan

Fotografi: Estfon Photography

Den høje enhed af arkitektur, interiør, bløde møbler, landskab og koncept opnår en progressiv rumoplevelse lag for lag. Det fremmer ubevidst folk til at kommunikere i det og vil inkubere fremtidens beboers identitet og følelse af tilhørsforhold.

Fotografi: Wu Qingshan

 

04

Egret er et delikat digt

Under fødslen af ​​Jinchang Life Aesthetic Museum-projektet lavede designteamet afvejninger i vedholdenhed. I kompromiserne fortsatte designteamet. Drage fordel af integrationsstrategien. Konceptet er i harmoni og tæt koordineret. Mens maksimering af opretholdelsen af ​​originalitet og færdiggørelse blev designcyklussen forkortet betydeligt.

Men design er i sidste ende kun en del af byggeprocessen. Den hurtige afslutning af projektet er ikke mulig uden den fælles indsats fra bygningsingeniør, gardinvæg og ejerhold. Takket være indsatsen fra dem alle flyver “hovedheron”!

(Rotation)

Fotografi: Wu Qingshan

 

Projektnavn: Jinchang Smoky Flying Heron Life Aesthetic Museum

Projektindehaver: Zhejiang Jinchang Real Estate Group Co.

Sted: Kina | Shaoxing

Bygningsareal: 1030 kvadratmeter

Projektperiode: 2020

Designfirma: Zero One City Architects (arkitektonisk design, indretningsdesign, blødt design)

Designteam: Arkitektur: Ruan Hao, Chen Wenbin, Lin Dong, Huang Hao, Zhang Lei, Gong Zijun, Zhuang Longwei, Ma Guangyu | Interiør: JI Han, He Yulou, Zhang Peng, Law Zhe Dong, Zhou Miao, Wang Jianhong, Xin Xin | Blød dekoration: Zhang Qiuyan, Zhao Yifan, Ke Anran

Samarbejder: Hanjia Design Group Co.

Curtain Wall Consultant: Shanghai Xima Engineering Consultants Co.

Landskabsdesign: NCD Studio Pte Ltd.

Fotograf: Wu Qingshan, Estfon Photography

Video: Wu Qingshan

Tidligere:: Næste:

您好!Log ind

Klik for at annullere svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCET's officielle hjemmeside

    loading ...

    Vælg din valuta
    USDUSA (US) dollar
    EUR euro

    kurv

    X

    Browserdata

    X