søge site Search

Installationskunst + naturlige elementer, inspirerer uendelig fantasi om fremtiden | MACONWAY DESIGN

KlassifikationIndretning 2111 0

Udvikler Interior Design Alliance

En ordentlig rumlig skulptur

vokser naturligt, logisk og poetisk i sit miljø.

Tianheng Bayview Garden ligger i den mest dyrebare placering af Zhuhai - Tangjia -halvøen. Det indtager det sidste stykke land med udsigt over havet i dette område: bakket op af grønne bakker og direkte ud mod den lange kystlinje, er udsigten uovertruffen.

▲ Indvendige arkitektoniske tegninger

Baseret på denne geografiske fordel har arkitektteamet oprettet en 108 meter lang infinity-pool oven på bygningen. Det er ikke kun den længste i verden med WRCA verdensrekord, men også et nyt vartegn i Bay Area i fremtiden. Det har den æstetiske betydning af "et vandfald, der strækker sig over vandet".

 

01

Rører ved hjertet

Interiøret er en organisk del af bygningen, men også en fordybelse og forlængelse af bygningen på mikroniveau. Designets hensigt med dette projekt er at afspejle det maritime aspekt af Zhuhays unikke naturlige miljø og fungere som en bro mellem det indre og det ydre rum. Dette gør det muligt for det naturlige miljø, arkitektur, landskab og indretning at harmonisk danne en dialog, der ekko og fortsætter.

Således fortsætter interiøret logikken i naturens og arkitekturens liv, inspireret af det overordnede miljøs chiaroscuro. Dette tillader arkitekturens vitalitet at flyde frit og levende i det indre og trænger dybt ind i sin fulde og dynamiske form og materialiserer sin egen energi og indre kraft til en unik flydende form, hvilket fører til dannelsen af ​​en følelsesmæssig dialog mellem rum og mennesker .

 

02

Design er kunstens sublimering, men også baseret på nutiden

Inspireret af projektets naturlige miljø - havet - og baseret på den moderne livsstil, integrerer designet fremtidens smukke fantasi. Den futuristiske designtilgang præsenterer havets rytme og vitalitet. Nogle gange er det elegant og stille, andre gange er det turbulent. Kollisionen mellem installationskunst og naturelementer genfortolkes og kombineres for at præsentere en livsstil fuld af fantasi for fremtiden.

Designeren skal lede og forklare det fremtidige smukke liv. Det indre rum fortsætter den arkitektoniske teknologiske følelse af charme for at danne en overordnet ekko og harmonisk temadialog i projektet. Designer Mr. Ma Conway har som amerikansk ekspert i grønne bygninger (LEED AP) altid gået ind for ideen om grøn bygning. Under hans pensel er den usynlige indre kraft i det naturlige liv rummets sjæl.

Når man træder ind i det indre, er havets rytme blevet åbnet fra det øjeblik, man kommer ind i receptionens reception. Følelsen af ​​flydende volumen og styrke lægger rumets kraftfelt og tone og uddyber således den usynlige indre kraft i naturligt liv.

Den skulpturelle form starter fra jorden og roterer derefter og vokser til loftet. Det gengiver interiørets rytme, mens perlemorsmaterialet er valgt til baggrundsmuren sammen med at fortolke havets renhed og frihed, fortsætter og bryder grænserne for fysiske områder.

 

03

Ud på havet: design er kunstens sublimering, men også baseret på nutiden

Dette design er som en dokumentarfilm om sejlads. Projektet er opdelt i flere hovedfunktionelle områder, herunder receptionen (en rejse som en yacht, der sejler midt i havet), sandudstillingsområdet (hvor havets livskraft samles i bølgerne), det centrale forhandlingsområde (i smagen af ​​high-end yachtliv, nyd det elegante og rolige, havets rytme) og vinduesforhandlingsområdet (i yachtdækkets atmosfære, nyd omgivelserne og omfavnelsen af ​​havet. Og 108 -meter vandfald uden for vinduet forlænger uendeligt en sådan effekt).

Projektet vender ud mod havet, og den mest oprigtige oprindelige hensigt med designet er at præsentere frihed og uhæmmet romantik. Det kræver konceptet "yacht" for at lade frihed og uhæmmet fremstå i en elegant og avanceret kropsholdning. Livskraften, der er næret af den naturlige oprindelse, under designerens børste, fjerner orden og tid grænsen. Det samlede rum præsenterer en åben, sporty og energisk kropsholdning.

Sandkasseområdet er moderne i appel, og loftet strækker sig nedad i en dråbeform. Dette er omdrejningspunktet, hvor rummets vitalitet konvergerer og gør kunsten mere målrettet.

Designet afspejler det arkitektoniske landskab og integreres med naturen og havet. Med bølgernes bølgning strømmer havet ind i det indre. Mellem de lidenskabelige og fantasifulde lag er der en fortryllende sindsro, der viser den naturlige elegance uden at miste den avantgarde mode stil.

 

04

Light by Light: Space of Spirit

Designer Ma Kangwei ønskede, at projektet præsenterede en vis følelse af teknologisk futurisme. Ordet "fremtid" giver ofte mennesker ubegrænset plads til fantasi.

Hele rummet er som en frit flydende, men kraftig væske, der snor sig og ruller en smuk form ud. Det bedste bevis på dette er det kuperede loft. Det viser de forskellige rytmer, der genereres af mødet mellem havet og lyset, såsom sprøjtende bølger, ru bølger eller stille og roligt nyder solnedgangen. I forhandlingsområdet er denne bevægelse betydeligt mere moderat og varm.

Ud over den romantiske fantasi i havet er grønt, miljøbeskyttelse og teknologi også hovedtanken. Rumplanens åbne og dynamiske layout skaber en gennemsigtig og kontinuerlig visuel oplevelse.

Teknologi er integreret i rummet på en meget smart måde - utallige elektroniske firkanter danner loftet. Den digitale komposition skaber rytmen i bølgende bølger. Mellem bølgerne er hvert lysende legeme indlagt med krystalpartikler, hvilket giver lyset mere tekstur og kunst.

Her er designet en rumlig fantasi frem for en teknik. Loftet er integreret, kontinuerligt med teknologi, arkitektur og endda skulpturelt. Det er ikke kun en kunstinstallation, men også et redskab til at formidle og frigive de uendeligt rige og subtile følelser og længe elskede ønsker indeholdt i hjertet, om kunst og om livet.

”Vi bruger arkitekturens rumlige tilgang til at skabe loftsinstallationskunstlamper, skabe rytmen i havet og kombinere med justerbare farveændrende lyskilder eller romantikken i den gyldne solnedgang. Uanset om det er himlen eller havet, håber vi at formidle forskellige følelser i den indre arkitektur. ” Sagde designeren.

Rummet er fuld af lys, farve, kvalitet og smag. Når solen går op og går ned, spilder det stille lys forsigtigt ned. Tiden flyder, nogle gange intens, nogle gange let. Det er uendeligt romantisk og fuld af ånde, der passer til det menneskelige hjerte. Indtil videre er kurven, loftet, 108 meter vandforhæng, naturlig strømning, på én gang.

 

05

Lav bølger: farverige, dybe, omrørende

Hvis den roterende trappe er bølgens lidenskab, ligner elevatorhallen mere havets blide krusninger efter den store bølge.

De bløde og naturlige kurver løber overalt og danner et siddeområde med vandets bløde poesi. Tiffanyblåt er prikket imellem for at skabe romantikken i havet. Den sensuelle kvalitet af rummet aktiveres her og fremstår stille og flydende.

 

06 

Te smagning: vende tilbage til den oprindelige kilde

Liang Qiushi sagde engang: "Hvor der er kinesere, er der te". En te, en verden, er livets poesi, der tilhører det kinesiske folk, så der er oprettet et særligt tesal i denne sag. Halvt elegant, halvt fyrværkeri og indsprøjtning af moderne æstetik er det ultimative.

Hele området er designet til at være enkelt og ligetil med teens karakter. Skarpe linjer, rent farveskema, varmt træ, rent hvidt, alt denne kombination tilsammen rydder sindet og ud af støvbordet.

Dette sted er fuld af blid kraft, glat og rummeligt. Det bringer flydende og indlysende retning til rummet og styrer ens syn og adfærd. Dynamik og spænding udvides her.

Kunstinstallationen på bagvæggen er lavet af lag af bjerge, der ligger oven på hinanden. Den læner sig mod de grønne bakker og vender ud mod havet, og er endnu mere behagelig og afslappende.

Efter at have oplevet sejlturen til havet i Tianheng Bayview Garden er det mest beroligende for hjertet at have en kop te og nyde afsondringen.

Endelig sagde Ma Kangwei: “Vi registrerer de historier, der sker i forskellig tid og rum under denne havrejses rejse gennem design. Alle designelementerne i den fortæller bevægende den samme historie. ”

 

Projektnavn: Zhuhai Tianheng Bayview Garden Sales Center

Projektadresse: nr. 63, Peninsula Six Road, Xiangzhou District, Zhuhai, Guangdong -provinsen

Projektområde: 1100 kvadratmeter

Interiørarkitektur: KDI New York Conway Design Office

Arkitektonisk design: DLN ARCHITECTS LIMITED (HONG KONG)

Projektfotograf: Dou Time Architectural Space Photography

 

Conway Ma

KDI Conway Design New York | Grundlægger

Tidligere:: Næste:

您好!Log ind

Klik for at annullere svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCET's officielle hjemmeside

    loading ...

    Vælg din valuta
    USDUSA (US) dollar
    EUR euro

    kurv

    X

    Browserdata

    X