søge site Search

220㎡ Nedenunder lejlighed med XNUMX soveværelser, moderne stil | Hongfu Gauge Design

KlassifikationBlog 8741 0

Xiaoge Interior Design Alliance

”Hovedårsagen til at flytte væk fra byens stress og jag til et sted med et godt miljø var af hensyn til vores to børn. Nu har vi en have på forsiden og bagsiden af ​​vores hjem, og på solrige helligdage vil hele familien gå en tur og lege i den nærliggende park sammen. At leve i et miljø, hvor vi kan mærke de skiftende årstider er en stor velsignelse. Vi er mere libertariske og foretrækker elegance og storhed samt enkelhed og panache og værdsætter dage med varme og lys. ”

I betragtning af at uafhængige villaer ofte lider af mangel på lys og mørke og fugt forårsaget af manglende ventilation og luftighed i huset, har vi studeret og renoveret disse problemer nævnt ovenfor fra begyndelsen af ​​indgangen. Der er to etager over og nedenunder, første sal er det offentlige interaktionsområde, have, entré, nedadgående stue, spisestue og køkken. Brugen af ​​hvidt rum, naturligt marmormateriale og usminket visuel præsentation gør rummet lyst, nord-syd gennemsigtigt og rig på en masse kunst. Layoutet er sammensat af lave møbler så meget som muligt, og bredden af ​​rummet accentueres af belysning og bløde møbler i forskellige højder. Anden sal er et mere privat arbejds- og hvileum, og hvert rum er genopbygget og planlagt til at præsentere en anden personlig stil.

Når konen vender hjem efter at have hentet børnene fra skolen, begynder familiens lykkelige tid. Nye historier og gamle minder flettes fortsat og bliver langsomt familiens gode minder.

Det nedadgående springende rum starter med form og geometrisk konstruktion. Efter ændring af trappens retning efterlades væggen hvid i et stort område for visuelt at udvide rumfølelsen. Tv-væggen er designet som en buet form, og fra langt til nær ændrer den buede væg den rette handlingslinje og atmosfærens opfattelse af det indre rum efter beboerne. Når gardinerne er trukket frem, præsenterer de klare og gennemsigtige gulv til loft-vinduer det grønne udenfor maksimalt, hvor en elegant og ritualistisk hverdag udfolder sig.

Ud over forælder-barn-tid med børn er tid til to personer også meget vigtig. Taler, ser film, dekorerer huset. Så længe jer to er sammen, er der altid en uventet følelse af harmoni gæring.

I betragtning af at børn vil bruge meget tid på at lege i stuen i hviletiden, vælger vi mere sikre lave møbler til at danne rummets layout. Parret vil ændre dekorative genstande i rummet efter deres humør, og skænken ved siden af ​​sofaen bruges til at holde vin. At nyde og slappe af er deres iboende holdning til livet.

Brug af rene linjer, dynamiske lineære lysekroner og kunstneriske spisestue baggrunde bryder den sløvhed, som minimalisme normalt bringer, sammen for at skabe en moderne og moderne byatmosfære.

Tag dig tid til at spise morgenmad med dine børn, og tag dem derefter i skole. Når du kommer hjem, skal du passe på haveplanterne et stykke tid. Dette er en afslappende tid fuld af sjov.

Den levende altan kombineres med køkkenet for at udvide anvendelsesområdet. På venstre og højre side er 5210 mm og 2723 mm kabinetarealer med stor opbevaringskapacitet til at holde køkkenet rent og pænt til enhver tid. Endelig bygges et 9.3 m² levende altanområde bagud. Det er opdelt af glasskydedøre, der giver fremragende lys til cirkulationsrummet.

Det andet soveværelse på første sal er et midlertidigt opholdsrum for familie og venner og støder op til indgangshaven med masser af naturligt lys. Først og fremmest skaber de lyse hvide og bløde beige farver en behagelig og varm atmosfære og tilføjer derefter røde vægmalerier for at gøre det overordnede rum mere moderne kunstnerisk tekstur.

Trappen er lavet af glas og marmor, og den naturlige farve er parret med Mykonos blå vægmaleri lavet af husets dame, som forener maskulinitet og kvindelighed og får dig til at føle dig romantisk og dyb.

Studierummet blev bygget for at udvide det samlede areal fra 10 m² til 20.4 m² med to L-formede gulv til loft-vinduer for at gøre rummet klart og lyst. Toppen er malet i Delftblåt, som visuelt svækker bygningens formede bjælker.

Det er også et fælles aktivitetsområde for familien på fire på anden sal med rigelig plads for den kvindelige ejer til at ledsage sine to børn i deres lektier og studier. Indgangen er designet som et gardinudsynsområde og en behagelig sofa er placeret.

Det oprindelige terrasseområde blev indarbejdet i soveværelset til brug sammen. Vinduerne blev omdannet til fulde gulv til loft-vinduer for at give mere lys. Trægulve og overflader får en dominerende rolle og frembringer et naturligt og raffineret temperament. Den elegante og fordybende farvepalet holder kompleksiteten og distraktionerne væk.

Ud over at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære er det store soveværelse også meget funktionelt. Det udvidede rum har et 4760 mm langt skab med et 1290 mm toiletbord. Mellem sengen og det store badeværelse er der designet et 2930 mm x 1050 mm L-formet skab, der perfekt imødekommer den fantastiske opbevaring af tøj, tasker og husholdningsartikler i de skiftende årstider.

De to børn er i forskellige aldre, så hver valgte de rigtige nuancer og materialer til de hårde og bløde møbler, så de hurtigere kan acceptere og tilpasse sig deres nye hjem.

Den ældre bror er 10 år gammel, og rummet fortsætter med at være en blanding af lys hvid og Mixnor blå, hvilket skaber en følelse af hierarki, samtidig med at den gløder af energi og fantasi.

Den yngre bror er 5 år, for de yngre børn kan blød, let, åndbar og behagelig atmosfære give dem en følelse af sikkerhed. Derfor er rummet dekoreret med en blid kardemomme grøn farve. 3D-klistermærkerne, der er håndlavet af dameejeren, klistres på væggen, så barnets lille verden kan få den fantastiske fantasi fra himlen.

▲ Den originale struktur på første sal

▲ Første grundplan

▲ Den oprindelige struktur på anden sal

▲ Den anden grundplan

1F.

  1. ændre placeringen af ​​indgangen og døren til det andet soveværelse og designe tre opbevaringsrum ved hjælp af skiftet af væggen.
  2. ændre placeringen af ​​trappen i den lavere springende stue for at gøre opholdsstien mere bekvem.
  3. udvide køkkenområdet og udvide placeringen af ​​den levende balkon.

 

2F.

  1. det andet soveværelse på anden sal og den levende balkon ved siden af ​​blev kombineret og redesignet til to børneværelser.
  2. ændre placeringen af ​​døråbningen til soveværelset for at gøre aktivitetslinjen mere glat og indarbejde platformen for at øge brugen. Studievæggen blev flyttet 50 mm for at blive brugt som opbevaringsplads, og til sidst blev hovedbadeværelset udvidet til at opfylde de fire funktioner som badeskab, toilet, badekar og brusebad for at danne en stor suite.
  3. omdanne bygningen og udvide studierummet med 10 m².

 

Areal: 220m²

Stil: moderne hustype: fem værelser og to haller

Omkostninger: 90w

Servicetilstand: fuldt design + konstruktion

Projektadresse: Chengdu. Fudi Yonghu-bugten

Serviceteam: Chengdu Hongfuji Design

Tidligere:: Næste:

您好!Log ind

Klik for at annullere svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCET's officielle hjemmeside

    loading ...

    Vælg din valuta
    USDUSA (US) dollar
    EUR euro

    kurv

    X

    Browserdata

    X