søge site Search

155㎡Cirkulært rum, tre generationer, der lever sammen uden generationsgab 丨 Rikyu -design

KlassifikationIndretning 3004 0

Rikyu Design Interior Design Alliance

I en familie med tre generationer er der et generationsskel mellem generationer? Det personlige rum mellem individet og familien er næsten negativ afstand, ikke meget personligt rum?

Ikke kun at tænke på den visuelle og funktionelle anvendelse, men også hvordan man opnår en balance mellem individer og familier er en faktor, som vi skal overveje, når vi designer til store familier.

Er det muligt at være både smuk og praktisk?

Når der er en familie, er der så kun “vi” og ikke “jeg”?

Tolerancen og tilbagetoget mellem den yngre generation og de ældste. I dette hjem er layoutet, linjerne og materialestilen perfekt forenelige.

Dette hjem vender ud mod den naturskønne Henglin -bugten og ligger ved krydset mellem søen og havet, som også er stedet, hvor trækfugle vandrer hvert år.

Da fru Zhang kom til designkonsultationen med familiens behov, udtrykte hun sit ønske om at harmonisere de ældstes æstetiske og praktiske behov, samtidig med at hun bevarede de rige og stærke visuelle elementer, hun foretrak, og frimodigt foreslog at bruge rustfrit stål som materiale til alle skabe i hjemmet.

Venstre møder familie

Flyt sammen med din familie

 

Venstre

Offentlig område

Entreen er et vigtigt område for familien at komme ind og ud af, og den er også midt i hele hjemmet, så den har en ren blok og en jævn bevægelseslinje visuelt og nyttigt.

Med hensyn til opbevaring bruges skabernes forskellige orienteringer og dybder til at planlægge opbevaring af tøj, sko og diverse ting. Sideskoskabet ved døren har en snæver dybde og bruger en udtrækkelig type til at placere almindeligt brugte sko, mens skabet ved siden af ​​skoudskiftningssædet bruges som sted til sæsonbetonede og sjældent slidte sko.

Den sorte del af kabinettet i venstre side er en hylde i retning af skoudskiftningssædet, hvor du kan placere små ting at gå ud. Højden på den sorte del af over- og underskabene er lige den rigtige for damens støvler og andre utraditionelle sko.

Efter indgangen til døren er skabet på højre side af fronten planlagt til at være området for familiens sekundære tøj og tasker. Som krydset mellem de levende og bevægelige linjer i hjemmet er det muligt at flytte hjem eller ud på én gang.

Det smalle skab i indgangen er designet med dobbeltsidet åbning, så det samme skab kan møde både indgang og stueoverflade.

Gulvet er adskilt fra stuen med hvide fliser og trægulve, og de buede linjer afspejler den buede vinkel ovenfor.

Ud mod indgangen til stuen svækker den elegante buede bue af rustfrit stål bjælkerne og bringer en følelse af ritual til familiens hjem. Den bløde krumning opnået af metalmaterialet er elegant og fuld af punkter.

Stuen byder på fremragende lys og udsigt over hjemmet, og stue-spisestue-køkken-fællesarealet giver en rigere form for samlingsaktiviteter.

Bagvæggen i stuen har form af en displayhylde, som kan bruges som et displayområde, når man ikke ser tv.

De frie sorte linjer på væggen er fulde af fantasi, hvilket kan betyde "Kærlighed" eller "live".

De rige små detaljer i stuen, den lille bue i detaljerne ekko den store bue i strukturen

Væggen mellem stuen og balkonen gør det muligt for det offentlige område naturligt at danne en omsluttende linje. Den bevægelige sofa med justering på flere sider gør det muligt for familiemedlemmer at kommunikere ansigt til ansigt, uanset hvor de er.

Strukturen af ​​tv -kabinet og projektorkabinet. Projektorkabinettet er perfekt integreret i tv -skabets grønne og sorte krop, hvor det grønne skab stadig kan bruges som en normal skuffe.

En familie, der elsker at se film, men ikke ønsker, at fjernsynet skal være hovedpersonen i stuen. Efter en uges tænkning om dette med designeren fik værtinden endelig det bedste fra begge verdener.

Laserprojektoren blev placeret i et skydeskab med optisk glas ovenover. Projektoren er normalt integreret i tv -kabinettet, men kan bevæges frit, når den er i brug. Det optiske glas, der er indlejret over kabinettet, sender 99.9% af lyset, hvilket giver en perfekt seeroplevelse.

Efter at være kommet ind på balkonen, er den 5 m lange plads opdelt i et arbejdsværelse og en altan. Den er lavet af rustfrit stål bøjet loftskurve, der forbinder væg og tag for at danne en stærk følelse af indpakning, hvilket også svækker vægens tilstedeværelse.

Det store område med indigo og påfuglgrøn farve står i kontrast til stuen, hvilket skaber en uventet følelse af indflydelse for alle, der kommer ind på altanrummet.

Studieområdet er indrettet med en sidepartition som en opdeler, der tilføjer privatliv og en følelse af indhegning, samtidig med at der opretholdes en dialog med hele det fælles område.

Planteloungeområdet under solen i den anden ende giver familien mulighed for at slappe af et øjeblik, mens de studerer og arbejder.

Spisebord og stole er lavet af valnød og metal, som passer til hjemmets temperament.

Studiet forbinder sofaen med spise- og køkkenområdet. Det lange spisebord er valgt som familiens spiseplads i den brede tværgang, så familien kan kommunikere ansigt til ansigt.

Brugen af ​​bølgepaneler på øens facade tilføjer et strejf af modernitet til hele hjemmet.

En håndvask og elektrisk keramikovn blev med vilje tilføjet øen. Når mænd og kvinder spiser enkle måltider i løbet af ugen, kan de spise direkte efter opvarmning eller dampning på den elektriske keramikovn, hvilket i høj grad øger bekvemmeligheden og spisekomforten.

Køkkenet bruger en gennemsigtig skydedør til at forhindre fedt og røg, samtidig med at øget sigtelinje trænger ind. Det lille apparatopbevaringsrum på højre side af køkkenet er også praktisk til at placere tallerkener og opbevare genstande i køleskabet på den modsatte side.

Vasken og komfuret er indstillet på de to sider af den L-formede bordplade, hvilket gør det let at vaske, skære og stege og også sikre adskillelse af vådt og tørt.

Hjørneområdet i køkkenet var oprindeligt et opbevaringsrum. Efter at have åbnet den i henhold til familiens madlavningsvaner, er det nu et fiskeyngelområde for værtindefaderen, hvor han fremover kan lave sin families yndlingsretter!

 

–Køkkenet er nu et fiskeyngelområde for værtens far.

Til højre og alene

Fri for ensomhed

 

Højre

Soveværelse

Børneværelset med lys på begge sider har en vid udsigt og trætonerne er slet ikke barnslige. Dette efterlader meget plads til fremtidige ændringer og en række funktioner.

Det mest iøjnefaldende trommesæt ved døren, med skateboard-væglampen på væggen, med musikdrengen fuld af kølig energi.

Når man spiller trommer med professionelle trommepuder og lyddæmpere, kan børn øve frit hjemme uden at forstyrre naboerne.

Den rige og pæne opbevaring af legetøj er en glad lille dreng!

Den anden side af sengen bruger en kombination af natbord og opbevaringsskab til at lette opbevaring af en række forskellige ting og legetøj. Farverigt hjem med barnet for at øge det sjove ved selvsamling, tilføj en sækkestol, der er omdannet til en lille verden af ​​børn.

Skrivebordet er placeret i et forsænket hjørne med en følelse af indhegning, og vægopbevaringen bruges til at placere en række skoleartikler. Hulbrættet gør genstandene synlige med et overblik, hvilket gør det let for børn at hente ting.

De sarte glaserede væglamper på begge sider skaber en blid sengetidstemning. De brune satin gardiner med plettede penselstrøg er stille og holdbare

Det okerfarvede soveværelse med oliemalet tekstur er opdelt i tre områder: checkroom, badeværelse og soveværelse.

Efter at have passeret badeværelset for enkel vask og make-up og det relativt uafhængige checkroom, kommer du ind i soveområdet med en stærk oliemaleri, og den selvstændige bevægelseslinje giver soveværelset en følelse af ritual.

Det lysoverførende præfabrikerede betonpanel bruges over skabet for at opnå en stjernehimmeleffekt, der introducerer lys fra stuen uden at være for hård.

Klædeskabet er designet med tre sider af skabe, og området er opdelt efter mænds og kvinders indtjeningsvaner.

Kontrolrummet er placeret ved indgangsdøren for at imødekomme værtindens skiftende linje, inden hun går hjem og ud af døren, og samtidig er der opstillet et 1.1 m højt opbevaringsskab til små ting, der matcher værtens højde , som kan placere forskellige tilbehør og skønhedsprodukter på lager. Efter makeup på badeværelset kan du afslutte den sidste handling her.

Det overordnede gulvmateriale på badeværelset har skridsikker og antibakteriel funktion. Sædet under rosetten giver dig mulighed for at sidde og gå i bad, og er også meget venlig over for ældste.

Det offentlige badeværelse, der hovedsageligt bruges af familien, er indrettet som en tredobbelt adskillelsestype, og vasken er bevidst sat ved siden af ​​entreen, så familien kan vaske hænder, når de kommer hjem.

Badeværelset skjuler et fuldstændigt japansk badeværelse, der integrerer badning, brusebad, varme og tørring af tøj. Hele modulkonstruktionen kan afsluttes på 3 dage, men det er vigtigt at bemærke, at placeringen og afregningsdimensionerne skal reserveres på vægbygningsstadiet.

Ifølge værtinden er dette et badeværelse, som hun følte, at hun skulle have efter at have prøvet det i en vens hus i Shanghai.

Hjemstykker

 

Deformerede hjørner

01 Udfladning af den lodrette overflade ved hjælp af skabe

På grund af det forsænkede område, der dannes ved udvidelse af køkkenbordpladen, er det perfekt at bruge det transparente opbevaringsskab til at flade den lodrette overflade af væggen som et udstillingsområde for almindelige kopper og redskaber.

 

02 Brug skabet til at fylde rummet bag døren

Pladsen bag døren til børneværelset skabes, efter at døren er flyttet til højre, og en glasreol bruges til at øge opbevaringsvolumen uden at spilde plads.

 

03 Afbalancér de åbne hjørner med opbevaringsrum

I det åbne korridorområde i entreen er der "kongebombe" opbevaringsrum i huset. Walk-in rummet på kun 1.3㎡ bliver slutningen på alle store ting i hjemmet.

▲ Det originale strukturdiagram

Huset har fremragende belysning og ventilation, klare aktivitetslinjer og smuk natur i det omgivende miljø.

Husets mangler er, at fællesarealet er stort, men værelserne er små, det deformerede rum er svært at bruge, og der er for mange badeværelser og altaner.

▲ Grundplanen efter renovering

Det venstre offentlige område og det højre private område er klart defineret.

Reducer antallet af badeværelser og værelser

Den første er at forbedre livskvaliteten i det private område, flette de deformerede hjørner og øge lagrings- og nydelsesfunktionerne.

Hele hjemmet er klart opdelt i venstre og højre zoner efter renoveringen. Det offentlige område bruges som aktivitetsscene til familiesammenkomst/venners sammenkomst. Det private område eksisterer som en lille verden for hvert familiemedlem. Krydsfeltet mellem entreen og det offentlige badeværelse forbinder de statiske og dynamiske områder, så linjerne for levende aktiviteter er glatte og klare.

 

Projektlokation / Lotus City

Designteam / Shu-Min Zhong, Jie Shi

Designområde / 155 ㎡

Dekorationsomkostninger / 90 w (eksklusive husholdningsapparater)

Tidligere:: Næste:

您好!Log ind

Klik for at annullere svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCET's officielle hjemmeside

    loading ...

    Vælg din valuta
    USDUSA (US) dollar
    EUR euro

    kurv

    X

    Browserdata

    X