søge site Search

130㎡Fir rum i to rum, fortolker skønheden ved jordens enkelhed | Hongfu Gauge Design

KlassifikationIndretning 587 0

Small Gates Interior Design Alliance

Hvis de var hjemme, ville de tilbringe deres fritid sammen. De er kone, mand og hund ”Marts”. Parret, der også kommer fra en designbaggrund, er altid nysgerrige, og rejse og opdagelse er en opskrift på at bryde livets rutine. Og for hjemmets forventning er håbet gratis og behagelig, mere personlig farve. Overalt smelter det sammen med begge deres aura.

Vi undgår så meget som muligt konvergens og overdekoration. Efter afvejningerne blev pladsen omplanlagt til at fungere i henhold til husejernes vaner. Ved kun at fjerne og flytte nogle få vægge var vi i stand til at udforske rummets potentiale på den enkleste måde. Det er forbløffende, at køkkenet og den levende balkon kan omdannes til et L-formet kinesisk og vestligt køkken med en ø, og de to tilstødende værelser kan kombineres til et efter at have ændret indgangsdøren til korridoren. Og hvert sted har tilføjet passende opbevaringsskab efter behov. Kombinationen af ​​moderne grå og jordfarver, blandet med en følelse af natur, skaber en elegant musik. Et hjem, der forbinder, ekko, resonerer og rumklang med boligejeren.

Den originale indgangsdør blev omfarvet for at være i overensstemmelse med rummets overordnede stil. For ikke at se overfyldt ud, designede vi den geometriske form på skoskabet ved indgangen 825 mm. Midt i kabinettet blev der lavet en 380 mm hul ud, så husejeren kunne placere små poser og nøgler og andre ejendele ved hånden. Den nederste del er overhængt med 200 mm til midlertidig opbevaring af sæsonbestemt fodtøj.

Hele huset er pyntet med sort og hvidgråt og derefter integreret med jordfarver for at øge følelsen af ​​ro og elegance, samtidig med at koldheden i rummet reduceres. Den enkle dekoration og den friske marmor opnår en naturlig ro. Efter at altanområdet er indarbejdet i stuen, og den originale køkkenvæg er revet ned, er den nord-sydlige ventilation og det naturlige lys rigeligt gennem glasset.

Den læderbrune farve frembringer en elegant og rolig tone, og de glatte linjer strækker sig fra gulvet til loftet og præsenterer en harmonisk atmosfære med en underordnet betydning gennem det omhyggelige og rationelle arrangement af objekter og deres orientering. Når du ikke behøver at gå på arbejde, kan du sidde på tæppet afslappet, lege og hvile med marts og integrere fuldt ud i den hyggelige og behagelige atmosfære i rummet.

Den originale spisestue er lille i størrelse, og med skoskabs placering 2130 mm x 350 mm i indgangen er pladsen endnu tættere. Derfor blev den oprindelige køkkenvæg revet, og det tilstødende levende altanrum blev slået sammen for at opdele det i to dele: Kinesisk og vestligt køkken. Det åbne vestlige køkken er integreret med spiseøen, som ikke kun reducerer det anvendelige område, men også fuldt ud opfylder ejerens spisevaner i vestlig stil.

350 mm udvidelsen af ​​det kinesiske køkken bruges til at designe spisepladsskabe, displayområde med mørkt glas + spiseplads og køkkenopbevaring. De to ejere rejser verden rundt hele tiden og brænder for at indsamle lokale krus. Hele udstillingsskabet er fyldt med deres gode minder og høst fra deres rejser rundt om i verden.

De to ejere, der også kommer fra en designbaggrund, har ofte brug for et rum til uafhængig tænkning. Så vi forsøgte at forenkle undersøgelsens møbler så meget som muligt, med sort som hovedfarve, fuld af minimalisme og samtidig skabe en følelse af mysterium. Når du har brug for at arbejde, kan du komme ind i staten hurtigere.

Fordi der kun er to fastboende, vil fire soveværelser medføre spild af plads, så det tilstødende andet soveværelse omdannes til et uafhængigt kontrolrum. Og skift døråbningens position for at forbinde soveværelse og master badeværelse, der skal bruges som en suite.

Det uafhængige kontrolrum har opbevaringsområde, udstillingsområde og make-up-område med perfekt opbevaringsfunktion, hvilket gør livet mere privat og også giver tillid og glæde, når du prøver tøj og pleje.

I soveværelset, baseret på fortsættelsen af ​​den eksterne stil, er rummet simpelthen delt delvist og designet i toner. Den venstre side af sengen forvandles 400 mm til et vitrineskab på grund af det strukturelle udhæng. Og vægsfarveseparationen udføres for at visuelt svare til seniorgråen i skabet til venstre og højre.

Her bringer det L-formede karnapvindue rigeligt med lys til soveværelset, læser, hviler og slapper af, hvoraf flere er tilgængelige på samme tid, så de altid kan være i en behagelig og smuk atmosfære.

Det andet soveværelse er forbeholdt forældres lejlighedsvise besøg, som fortsætter den grå tone i det offentlige område og tilføjer en subtil og introspektiv kamelfarve, der præsenterer en rolig og stille levende atmosfære.

Den naturlige tekstur af marmor i jordfarve beriger rummets struktur, og væggen og gulvet ekko hinanden. Den hjørne bordplade i ét stykke forbedrer sammenhængen og brugervenligheden. Glasskabet er fyldt med vandret, hvilket ikke kun tilfredsstiller den kvindelige husejer at opbevare alle slags kosmetik, men også visuelt forbedrer rummets bredde.

▲ Oprindeligt strukturdiagram

▲ Grundplanen

 

  1. Den originale køkkendør blev fjernet for at åbne den levende balkon, og det kinesiske og vestlige køkken blev redesignet.
  2. Vi fjernede skydedøren til stueens altan for at forstørre stueområdet og forbedre lyset.
  3. Ændring af rummet ved siden af ​​soveværelset til et kontrolrum og ændring af døråbningen for at indarbejde korridoren i soveværelset, hvilket gør soveværelset til en uafhængig suite.

 

Areal: 130m²

Stil: Moderne

Hustype: fire værelser og to haller

Pris: 36w

Servicemønster : Hele projektdesignet

Projektadresse : Chengdu. Zhongfang YoushanFuldførelse : 2020

Designbureau : Chengdu Hongfuji Design

Tidligere:: Næste:

您好!Log ind

Klik for at annullere svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCET's officielle hjemmeside

    loading ...

    Vælg din valuta
    USDUSA (US) dollar
    EUR euro

    kurv

    X

    Browserdata

    X