søge site Search

120㎡Moderne rum, en beroligende bolig under livet med høj tæthed | Hongfu Gauge Design

KlassifikationIndretning 5663 0

Xiaoge Interior Design Alliance

Den mandlige boligejer er senioringeniør af erhverv. Han tilbringer næsten alle sine weekender derhjemme med sin kone og børn. Han kan lide den moderne og minimalistiske stil. Fordi under den daglige pakke med arbejde med høj densitet kan en enkel og behagelig levende atmosfære berolige den spændte ånd og lade hjernen trække vejret.

På grund af manglen på lagerplads i den originale indgang erstattede vi den originale stil fuldstændigt og redesignede den til et skift + opbevaringsområde med en samlet længde på 2705 mm. Det præsenteres i lys hvid farve med træfarve. Fra indgangsdøren vender støj tilbage til stilheden, hvilket skaber en behagelig, fordybende og elegant kvalitet.

I en periode med diversificerede kontormiljøer ændres levevanerne også langsomt. Den originale tv-væg og sofavæg blev skiftet i position for at ændre linjen for levende aktiviteter på siden af ​​soveværelset og studiet. Ved at bruge den samlede længde på 9575 mm kabinet kombineres indgangen og tv-væggen til den ene side. Dette skjuler studie- og soveværelset i det, hvilket giver rummet mere interessant betydning.

På 19. etage på det øverste gulv er lyset, der kommer ind fra de store vinduer, beroligende. Gulvbelægning, vægge og loft blev erstattet med mere miljøvenlige materialer, fordi barnet lige blev to år gammelt. De rene, hårde linjer, glas, læder, sten og træfiner blev ombygget, og de forskellige naturlige materialer og farver gav stuen en mere forskudt følelse af hierarki.

Hver detalje i rummet viser skønheden ved integration. Det naturlige farveskema gør det ikke kun lettere for voksne at slappe af, men giver også børn mulighed for at føle en følelse af intimitet og mild sikkerhed. Uanset om de er alene eller sammen med familien, vil de føle sig mere komfortable som et resultat.

Mærk forholdet mellem lys og rum. Væg i spisestuen er lavet af marmor med et naturligt præg, der adskiller sig fra stuen. Lagene af kontrast fremhæver de forskellige elementer.

Skænken er designet som 2730mmx350mmx1100mm til opbevaring af børnenes daglige redskaber. Og den brede bordplade holder de elektriske produkter til fremstilling af supplerende mad, sammen med den magnetiske stikkontakt, kan den adsorberes på væggen efter eget valg, hvilket sparer plads og er nem at bruge.

Den usynlige dør adskiller soveværelset og studieområdet fra det offentlige område, hvilket gør den dynamiske linje meget interessant. Det ser ud til at være en uhindret udsigt, men det er også et specielt sted. Bortset fra beboerne selv kan ingen straks finde den korrekte placering af døren, når de besøger for første gang.

Hovedsoveværelset har masser af plads, så vi brugte området på 3 m² til at designe et 2100 mm x 600 mm L-formet kontrolrum. Soveværelset blev omdannet til en suite med et badeværelse og et checkroom til brug.

Væggen over sengen er designet som en glaciergrå hård pakke, der ser frisk og ren ud i kombination med den lyse hvide top. For ikke at se ensformigt ud blev gulvet ompaneleret med en blanding af farver. Den blide atmosfære fjerner den kølighed, som moderniteten medfører, og gør soveværelset behageligt og hyggeligt.

Den oprindelige døråbning til studiet bevares, og udefra af den usynlige dør kan den tilpasses til brug sammen med soveværelse, men indefra forbliver den et uafhængigt rum. 3270mm-siden mod væggen er designet som en hel lagerplads, og en glidende sammenklappelig seng er placeret inde under kabinettet. Det spiller rollen som det andet soveværelse uden at påvirke rummet.

Barnet sover midlertidigt med sine forældre i soveværelset, og børneværelset er for tiden hans legeområde. Derfor designede vi den ene side af væggen, der skulle males med tavle, og præsenterede dejlig naturgrafik ved skillelinjen. På den anden side placerede vi billedbøger og legetøj, og den overordnede atmosfære er dejlig og afslappende. Det er som et lille paradis derhjemme.

▲ Originalstruktur

▲ Grundplan

Det originale indgangsskoskab blev fjernet og designet som et opbevaringsskab integreret med tv-væggen. Han brugte den usynlige dør til at opdele det offentlige område fra det private rum og optimere hele husets beboelseslinje.

Fra flad til tredimensionel tilføjede han en usynlig dør for at opdele det originale rum i to, hvilket optimerede det funktionelle layout og den levende linje. Han forvandlede det gamle og kedelige indbundet hus til et forskelligt og interessant nyt rum. Vi har ombygget loft, vægge og gulve i henhold til ejerens krav til husets atmosfære. I modsætning til den konventionelle kolde modernitet bruges den varme naturlige farvepalet som farvetone, og derefter indarbejdes stilheden i træmateriale. Ved at opdele, blande og blande materialer i forskellige teksturer er rummet forskudt og elegant for at finde en afslappet og delikat atmosfære i livet for beboerne og dermed forbedre den indre åndelige fred.

 

Areal: 120m²

Stil: Moderne

Type: fire værelser og to haller

Omkostninger: 40w (fuld nedrivning af det fint indrettede hus)

Servicetilstand: Renoveret hus, komplet design, hård installationskonstruktion

Projektadresse: Chengdu. Poly Xigong palæ

Serviceteam: Chengdu Hongfuji Design

Tidligere:: Næste:

您好!Log ind

Klik for at annullere svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCET's officielle hjemmeside

    loading ...

    Vælg din valuta
    USDUSA (US) dollar
    EUR euro

    kurv

    X

    Browserdata

    X