vyhledávání Vyhledávání

220㎡ Apartmán s XNUMX ložnicemi v přízemí, moderní styl | Návrh měřidla hongfu

KlasifikaceBlog 3047 0

Aliance Xiaoge Interior Design

"Hlavním důvodem, proč jsme se přestěhovali z městského shonu na místo s dobrým prostředím, bylo kvůli našim dvěma dětem." Nyní máme zahradu v přední a zadní části našeho domu a o slunečných prázdninách se celá rodina půjde projít a společně si zahrát v nedalekém parku. Žít v prostředí, kde cítíme měnící se roční období, je velkým požehnáním. Jsme liberálnější, dáváme přednost eleganci a vznešenosti, stejně jako jednoduchosti a panache, a hodnotíme dny teplem a světlem. “

Vzhledem k tomu, že nezávislé vily často trpí nedostatkem světla a tmy a vlhkostí způsobeným nedostatečným větráním a vzdušností domu, studovali jsme a renovovali výše uvedené problémy od začátku vstupu. Nahoře a dole jsou dvě patra, v prvním patře je prostor pro interakci s veřejností, zahrada, vstupní hala, obývací pokoj, jídelna a kuchyň. Využití bílého prostoru, materiálu z přírodního mramoru a nezdobené vizuální prezentace činí prostor světlým, severojižním transparentním a bohatým na spoustu umění. Dispozice je co nejvíce složena z nízkého nábytku a šířka prostoru je zdůrazněna osvětlením a měkkým nábytkem různých výšek. Druhé patro je soukromějším pracovním a odpočinkovým prostorem a každý prostor je přestavěn a plánuje se představit jiný osobní styl.

Když se manželka po vyzvednutí dětí ze školy vrací domů, začíná šťastné období rodiny. Nové příběhy a staré vzpomínky se stále prolínají a pomalu se stávají milými vzpomínkami rodiny.

Dolů skákající prostor začíná tvarem a geometrickou konstrukcí. Po změně směru schodiště je zeď na velké ploše ponechána bílá, aby vizuálně rozšířila pocit prostoru. Televizní stěna je navržena jako zakřivený tvar a zakřivená stěna po vstupu cestujících zdaleka změní přímou linii akce a vnímání atmosféry vnitřního prostoru. Když jsou závěsy zatažené, jasná a průhledná okna od podlahy ke stropu představují maximum zeleně venku, kde se odehrává elegantní a rituální každodenní život.

Kromě času rodič-dítě s dětmi je velmi důležitý také čas pro dvě osoby. Mluvení, sledování filmů, zdobení domu. Dokud jste vy dva spolu, vždy se objeví neočekávaný pocit harmonie.

Vzhledem k tomu, že děti budou během odpočinku trávit spoustu času hraním v obývacím pokoji, zvolili jsme bezpečnější nízký nábytek, který utvoří rozložení prostoru. Pár změní dekorativní předměty v prostoru podle své nálady a příborník vedle pohovky slouží k uložení vína. Užívání a relaxace je jejich přirozeným přístupem k životu.

Prolomení otupělosti, kterou minimalismus obvykle přináší, použití čistých linií, dynamických lineárních lustrů a kulis umělecké jídelny společně vytvářejí moderní a moderní městskou atmosféru.

Udělejte si čas na snídani se svými dětmi a pak je vezměte do školy. Až přijedete domů, na chvíli se o zahradní rostliny postarejte. Toto je relaxační čas plný zábavy.

Obývací balkon je kombinován s kuchyní, aby se rozšířil rozsah použití. Vlevo a napravo jsou plochy skříněk o rozměrech 5210 mm a 2723 mm s velkou úložnou kapacitou, která udržuje kuchyň vždy čistou a uklizenou. A konečně, vzadu je postaven obývací balkon o ploše 9.3 m². Je rozdělena skleněnými posuvnými dveřmi, které poskytují vynikající světlo cirkulačnímu prostoru.

Druhá ložnice v prvním patře je dočasným obytným prostorem pro rodinu a přátele a sousedí se vstupní zahradou se spoustou denního světla. Nejprve vytvářejí zářivě bílé a jemně béžové barvy příjemnou a příjemnou atmosféru a poté přidávají červené nástěnné malby, aby celkový prostor byl modernější umělecká struktura.

Schodiště je vyrobeno ze skla a mramoru a přírodní barva je spárována s modrou nástěnnou malbou Mykonos od dámy v domě, která sladí mužskost a ženskost a dává vám pocit romantiky a hlubokosti.

Studijní prostor byl postaven tak, aby rozšířil celkovou plochu z 10m² na 20.4m², se dvěma okny od podlahy ke stropu ve tvaru L, aby byl prostor jasný a světlý. Horní část je natřena modrou barvou Delft, což vizuálně oslabuje tvarované paprsky budovy.

Je to také společný prostor pro činnost čtyřčlenné rodiny ve druhém patře, s dostatkem prostoru pro majitelku, aby doprovázela své dvě děti při domácích úkolech a studiu. Vchod je navržen jako oblast pro pozorování závěsů a je umístěna pohodlná pohovka.

Původní terasa byla začleněna do prostoru hlavní ložnice pro společné použití. Okna byla přeměněna na plná okna od podlahy ke stropu, aby propouštěla ​​více světla. Dřevěné podlahy a povrchové úpravy získávají dominantní roli a přinášejí přirozený a vytříbený temperament. Elegantní a pohlcující paleta barev udržuje složitosti a rozptýlení.

Kromě vytvoření útulné a pohodlné atmosféry je hlavní ložnice také velmi funkční. Rozšířený prostor obsahuje skříň dlouhou 4760 mm s toaletním stolkem 1290 mm. Mezi postelí a hlavní koupelnou je navržen šatník ve tvaru písmene L o rozměrech 2930 x 1050 mm, který dokonale splňuje vynikající úložiště oděvů, tašek a domácích potřeb pro měnící se roční období.

Obě děti jsou různého věku, takže každé si vybralo správné odstíny a materiály pro tvrdé a měkké vybavení, aby se mohly rychleji přizpůsobit svému novému domovu.

Staršímu bratrovi je 10 let a pokoj je i nadále kombinací zářivě bílé a Mixnorovy modré, což vytváří pocit hierarchie a zároveň září energií a představivostí.

Mladšímu bratrovi je 5 let, pro mladší děti mu měkká, lehká, prodyšná a pohodlná atmosféra může dát pocit bezpečí. Proto je pokoj vyzdoben jemnou kardamomově zelenou barvou. 3D vesmírné samolepky ručně vyrobené majitelkou dámy jsou nalepeny na zeď, aby malý svět dítěte mohl mít fantastickou fantazii oblohy.

▲ Původní struktura prvního patra

▲ První půdorys

▲ Původní struktura druhého patra

▲ Druhý půdorys

1F.

  1. změnit polohu vchodu a dveří druhé ložnice a navrhnout tři úložné prostory pomocí změny stěny.
  2. změňte polohu schodů v dolním skákajícím obývacím pokoji, aby byla obývací linka pohodlnější.
  3. rozšířit kuchyňský kout a rozšířit umístění obývacího balkonu.

 

2F.

  1. druhá ložnice ve druhém patře a obývací balkon vedle byly spojeny a přepracovány do dvou dětských pokojů.
  2. změňte polohu dveří hlavní ložnice, aby byla linie aktivity plynulejší, a začleňte platformu, abyste zvětšili plochu použití. Stěna studovny byla přesunuta o 50 mm, aby mohla být použita jako úložný prostor, a nakonec byla rozšířena hlavní koupelna, aby splňovala čtyři funkce koupelnové skříňky, toalety, vany a sprchy, a vytvořila tak velké apartmá.
  3. přeměnit budovu a rozšířit studovnu o 10m².

 

Plocha: 220m²

Styl: moderní typ domu: pět pokojů a dvě haly

Cena: 90w

Servisní režim: plný design + konstrukce

Adresa projektu: Chengdu. Záliv Fudi Yonghu

Servisní tým: Chengdu Hongfuji Design

Předchozí:: Další:
Klepnutím zrušíte odpověď
    展开 更多
    Vítejte na oficiálních stránkách WOWOW FAUCET

    načítá se ...

    Vyberte svou měnu
    USDAmerický dolar
    EUR Euro

    Nákupní košík

    X

    Procházení historie

    X