local Site Search

220㎡ Appartamento di Cinque Camere à u Pianu In Stile Modernu Design di calibru Hongfu

ClassificaBlog 7729 0

Xiaoge Interior Design Alliance

«U mutivu principale per alluntanassi da u cumbugliu di a cità in un locu cun un ambiente bonu era per u nome di i nostri dui zitelli. Avà avemu un ortu davanti è daretu à a nostra casa, è in vacanze assulanate, tutta a famiglia anderà à spassighjà è à ghjucà inseme in u parcu vicinu. Campà in un ambiente induve pudemu sente e stagioni cambianti hè una grande benedizione. Semu più libertarii, preferimu l'eleganza è a grandezza, è a simplicità è u panache, è apprezzemu i ghjorni cun calore è luce ".

Considerendu chì e ville indipendenti soffrenu spessu di mancanza di luce è di bughju è di umidità causate da a mancanza di ventilazione è di aria di a casa, avemu studiatu è rinnuvatu questi prublemi menzionati sopra da u principiu di l'entrata. Ci hè dui piani sopra è sottu, u primu pianu hè a zona d'interazione publica, giardino, hall d'entrata, salottu falendu, sala da manghjà è cucina. L'usu di u spaziu biancu, materiale di marmaru naturale è presentazione visuale senza ornamentu rende u spaziu luminosu, nordu-sud trasparente è riccu di assai arte. A dispusizione hè cumposta da mobuli bassi quant'è pussibule, è a larghezza di u spaziu hè accentuata da l'illuminazione è arredi soffici di altezze variabili. U secondu pianu hè un spaziu di travagliu è di riposu più privatu, è ogni spaziu hè ricustruitu è ​​previstu per presentà un stile persunale diversu.

Quandu a moglia torna in casa dopu avè pigliatu i zitelli da a scola, principia u tempu felice di a famiglia. Storie novi è vechji ricordi cuntinueghjanu à intrecciassi, diventendu pianu pianu i belli ricordi di a famiglia.

U spaziu di saltu discendente principia cù a forma è a custruzzione geometrica. Dopu avè cambiatu a direzzione di a scala, u muru hè lasciatu biancu in una grande area per espandere visualmente a sensazione di spaziu. U muru TV hè cuncepitu cum'è una forma curva, è da luntanu à vicinu, u muru curvatu cambia a linea retta d'azione è a percezione di l'atmosfera di u spaziu interiore dopu chì l'occupanti entrinu. Quandu i cortini sò tirati, e finestre chjaru è trasparenti da u pianu à u soffiu presentanu u verde fora à u massimu, induve si sviluppa una vita quotidiana elegante è rituale.

In più di u tempu genitori-figlioli cù i zitelli, u tempu per duie persone hè ancu assai impurtante. Parlà, fighjà filmi, decorà a casa. Finchè voi dui site inseme, ci hè sempre un sensu inaspettatu di fermentazione di l'armunia.

Cunsidendu chì i zitelli passeranu assai tempu à ghjucà in salottu durante u tempu di riposu, sceglimu mobuli bassi più sicuri per furmà a dispusizione di u spaziu. A coppia cambierà l'articuli decorativi in ​​u spaziu secondu u so umore, è a credenza accantu à u divanu hè aduprata per tene u vinu. Gode ​​è si rilassa hè a so attitudine inerente à a vita.

Rompendu a maturità chì di solitu porta u minimalismu, l'usu di linee pulite, lampadari lineari dinamichi, è fondali di sala da pranzo artistica travaglianu inseme per creà una atmosfera urbana moderna è moderna.

Pigliate u vostru tempu per manghjà a colazione cù i vostri figlioli è poi purtateli à a scola. Quandu ghjunghjite in casa, fate cura di e piante di giardinu per un pezzu. Questu hè un momentu rilassante pienu di divertimentu.

U balcone di vita hè cumbinatu cù a cucina per allargà a gamma di usu. À manca è à diritta sò 5210mm è 2723mm spazii di armarii, cù una grande capacità di almacenamentu per mantene a cucina pulita è ordinata in ogni momentu. Infine, una zona di balcone vivente di 9.3 m² hè custruita à u fondu. Hè divisu da porte scorrevoli in vetru, chì furnisce una luce eccellente à u spaziu di circulazione.

A seconda camera da letto à u primu pianu hè un spaziu di vita temporanea per a famiglia è l'amichi, è hè adiacente à u giardinu d'entrata, cù molta luce naturale. Prima di tuttu, i culori bianchi brillanti è beige dolce creanu una atmosfera cunfortevule è calda, è dopu aghjunghjenu pitture murali rosse per fà u spaziu generale più mudernu tessitura artistica.

A scala hè fatta di vetru è di marmaru, è u culore naturale hè accumpagnatu cù a pittura murale turchina Mykonos fatta da a signora di a casa, chì cuncilia masculinità è feminità è vi face sente romantica è prufonda.

U spaziu di studiu hè statu custruitu per allargà a superficie generale da 10m² à 20.4m², cù duie finestre in forma di L da u pianu à u soffiu per rende u spaziu chjaru è luminosu. A cima hè dipinta in turchinu Delft, chì indebulisce visualmente e travi furmate di u bastimentu.

Hè ancu una zona di attività cumuna per a famiglia di quattru figlioli à u secondu pianu, cun ampiu spaziu per chì a pruprietaria femina accumpagni i so dui figlioli in i so duveri è studiu. L'entrata hè cuncepita cum'è una zona di visione di tende è un comodu divanu hè piazzatu.

A zona di terrazza originale hè stata incorporata in u spaziu di a camera principale per aduprà inseme. E finestre sò state trasformate in finestre piene da soffiu per lascià entre più luce. I pavimenti è e finiture in legnu piglianu un rolu dominante, mettendu in luce un temperamentu naturale è raffinatu. A paleta di culori elegante è immersiva tene fora e cumplessità è e distrazioni.

Oltre à creà una atmosfera accogliente è confortevole, a camera matrimoniale hè ancu assai funzionale. U spaziu allargatu presenta un armariu longu 4760mm cù un tavulinu 1290mm. Trà u lettu è u bagnu maestru hè cuncipitu un armariu in forma di 2930mmx1050mm in L, chì risponde perfettamente à u superbu almacenamentu di vestiti, sacchetti è beni per a casa per e stagioni cambianti.

I dui zitelli sò di età sfarente, cusì ognunu hà sceltu e tonalità è i materiali adatti per l'arredamentu duru è dolce, affinch'elli possinu accettà è adattassi à a so nova casa più rapidamente.

U fratellu maiò hà 10 anni, è a stanza cuntinua à esse un mischju di biancu luminosu è di blu Mixnor, creendu un sensu di ierarchia mentre ancu luminosu di energia è imaginazione.

U fratellu minore hà 5 anni, per i zitelli più giovani, una atmosfera dolce, leggera, traspirante è cunfortu pò dà li un sensu di sicurezza. Hè per quessa chì a stanza hè decorata cù un dolce culore verde cardamomu. L'adesivi spaziali 3D fatti à a manu da a signora pruprietaria sò incollati nantu à u muru, affinchì u picculu mondu di u zitellu possa avè a fantasia fantastica di u celu.

▲ A struttura originale di u primu pianu

▲ U pianu di u primu pianu

▲ A struttura originale di u secondu pianu

▲ U pianu di u secondu pianu

1F.

  1. cambià a pusizione di l'entrata è a porta di a seconda camara, è cuncepite trè spazi di stoccaggio aduprendu u cambiamentu di u muru.
  2. cambià a pusizione di e scale di u salottu saltendu più bassu per fà a linea di vita più còmuda.
  3. allargà a zona di cucina è allargà a situazione di u balcone di vita.

 

2F.

  1. a seconda camara à u secondu pianu è u balcone di vita accantu sò stati cumbinati è riprogettati in duie camere di zitelli.
  2. cambià a pusizione di a porta di a camera matrimoniale per fà a linea d'attività più liscia è incorpore a piattaforma per aumentà a zona d'usu. U muru di studiu hè statu spostatu 50mm per esse adupratu cum'è spaziu di stoccaggio, è infine u bagnu principale hè statu allargatu per soddisfà e quattru funzioni di armariu di bagnu, toilette, vasca è doccia per furmà una grande suite.
  3. trasfurmà u bastimentu è allargà a sala di studiu di 10m².

 

Superficie: 220m²

Stile: tippu di casa muderna: cinque camere è duie sale

Costu: 90w

Modu serviziu: cuncepimentu cumpletu + custruzzione

Indirizzu di u prugettu: Chengdu. Baia di Fudi Yonghu

Squadra di serviziu: Chengdu Hongfuji Design

Precedente :: Next:

Bonghjornu!Please sign in

Cliccate per annullà a risposta
    展开 更多
    Benvenuti à u situ ufficiale WOWOW FAUCET

    loading ...

    Select your currency
    USDStati Uniti (US) dolce
    EUR Euro

    Carrettu

    X

    Circundendu a storia

    X