pretraživanje Pretraga sajta

220㎡ Apartman s pet spavaćih soba u prizemlju, moderan stil | Hongfu dizajn mjerača

klasifikacijaBlog 7777 0

Xiaoge Savez za dizajn enterijera

„Glavni razlog preseljenja iz gradske vreve u mjesto sa dobrim okolišem bilo je zbog naše dvoje djece. Sada imamo vrt s prednje i stražnje strane kuće, a na sunčane praznike cijela će obitelj zajedno prošetati i igrati se u obližnjem parku. Život u okruženju u kojem možemo osjetiti promjene godišnjeg doba je veliki blagoslov. Slobodoumniji smo, više volimo eleganciju i veličinu, kao i jednostavnost i hrabrost, a dane cijenimo toplinom i svjetlošću. "

S obzirom na to da nezavisne vile često pate od nedostatka svjetla i tame i vlage uzrokovane nedostatkom ventilacije i prozračnosti kuće, proučavali smo i obnavljali ove gore spomenute probleme od početka ulaska. Postoje dva kata iznad i ispod, prvi sprat je prostor za interakciju s javnošću, vrt, predsoblje, dnevni boravak, trpezarija i kuhinja. Korištenje bijelog prostora, prirodnog mramornog materijala i neukrašene vizuelne prezentacije čini prostor svijetlim, sjever-jug prozirnim i bogatim puno umjetnosti. Raspored je sastavljen od niskog namještaja što je više moguće, a širina prostora naglašena je osvjetljenjem i mekanim namještajem različitih visina. Drugi sprat je privatniji prostor za rad i odmor, a svaki prostor je obnovljen i planiran je tako da predstavlja drugačiji lični stil.

Kada se supruga vrati kući nakon što je pokupila djecu iz škole, započinje sretno vrijeme porodice. Nove priče i stare uspomene nastavljaju se isprepletati, polako postajući lijepe uspomene porodice.

Prostor koji skače prema dolje započinje formom i geometrijskom konstrukcijom. Nakon promjene smjera stubišta, zid ostaje bijel na velikom području kako bi vizualno proširio osjećaj prostora. Zid televizora dizajniran je kao zakrivljeni oblik, a iz daleka izbliza zakrivljeni zid mijenja ravnu liniju djelovanja i percepciju atmosfere unutarnjeg prostora nakon ulaska putnika. Kada su zavjese navučene, prozirni i prozirni prozori od poda do stropa maksimalno predstavljaju zelenilo vani, gdje se odvija elegantna i ritualna svakodnevica.

Pored vremena roditelja i djeteta s djecom, vrlo je važno i vrijeme za dvije osobe. Razgovor, gledanje filmova, uređenje kuće. Sve dok ste vas dvoje, uvijek fermentira neočekivani osjećaj harmonije.

S obzirom na to da će djeca tijekom odmora provoditi puno vremena igrajući se u dnevnoj sobi, biramo sigurniji niski namještaj kako bismo oblikovali raspored prostora. Par će ukrasne predmete u prostoru mijenjati prema svom raspoloženju, a kredenc pored sofe služi za držanje vina. Uživanje i opuštanje svoj im je svojstven stav prema životu.

Razbijajući tupost koju minimalizam obično donosi, upotreba čistih linija, dinamičnih linearnih lustera i umjetničkih pozadina blagovaonice zajedno stvaraju modernu i modernu urbanu atmosferu.

Odvojite vrijeme za doručak sa djecom, a zatim ih odvedite u školu. Kad se vratite kući, neko vrijeme brinite o vrtnim biljkama. Ovo je opuštajuće vrijeme puno zabave.

Dnevni balkon se kombinira s kuhinjom kako bi se proširio spektar upotrebe. S lijeve i desne strane nalaze se ormarići sa 5210 mm i 2723 mm, s velikim kapacitetom za odlaganje kako bi kuhinja bila uvijek čista i uredna. Konačno, stražnji dio je izgrađen dnevni boravak od 9.3 m². Pregrađena je staklenim kliznim vratima koja pružaju izvrsno svjetlo cirkulacijskom prostoru.

Druga spavaća soba na prvom katu privremeni je životni prostor za porodicu i prijatelje, a uz ulazni vrt je obiluje prirodnim svjetlom. Prije svega, jarko bijele i nježne bež boje stvaraju ugodnu i toplu atmosferu, a zatim dodaju crvene zidne slike kako bi cjelokupni prostor učinili modernijom umjetničkom teksturom.

Stubište je napravljeno od stakla i mramora, a prirodna boja uparena je sa plavim zidnim slikarstvom Mykonos koje je napravila gospođa kuće, a koja pomiruje muškost i ženstvenost i čini da se osjećate romantično i duboko.

Studijski prostor izgrađen je kako bi se ukupna površina proširila sa 10 m² na 20.4 m², sa dva prozora od poda do stropa u obliku slova L kako bi prostor bio čist i svijetao. Vrh je obojen u plavo Delft plavo, što vizualno slabi oblikovane grede zgrade.

Takođe je uobičajeno područje aktivnosti za četveročlanu porodicu na drugom spratu, s dovoljno prostora za vlasnicu ženskog pola da prati svoje dvoje djece u domaćim zadacima i učenju. Ulaz je zamišljen kao prostor za zavjese i postavljen je udoban kauč.

Izvorni prostor terase ugrađen je u prostor glavne spavaće sobe za zajedničku upotrebu. Prozori su transformirani u pune prozore od poda do stropa kako bi propuštali više svjetlosti. Drveni podovi i obloge preuzimaju dominantnu ulogu, donoseći prirodan i profinjen temperament. Elegantna i impresivna paleta boja čuva složenost i distrakcije.

Osim što stvara ugodnu i ugodnu atmosferu, glavna spavaća soba je i vrlo funkcionalna. Prošireni prostor sadrži ormar dug 4760 mm sa toaletnim stolom od 1290 mm. Između kreveta i glavne kupaonice dizajniran je ormar u obliku slova L dimenzija 2930mmx1050mm, koji savršeno odgovara izvrsnom skladištu odjeće, torbi i kućanskih dobara za promjenu godišnjih doba.

Dvoje djece su različite dobi, pa je svako odabralo odgovarajuće nijanse i materijale za tvrdi i mekan namještaj, tako da mogu brže prihvatiti i prilagoditi se svom novom domu.

Stariji brat ima 10 godina, a soba je i dalje kombinacija svijetlo bijele i Mixnor plave boje, stvarajući osjećaj hijerarhije, a istovremeno blistav od energije i mašte.

Mlađi brat ima 5 godina, a za mlađu djecu meka, lagana, prozračna i ugodna atmosfera može im pružiti osjećaj sigurnosti. Zbog toga je soba ukrašena nježnom zelenom bojom kardamoma. 3D svemirske naljepnice koje je ručno napravila vlasnica dame zalijepljene su na zid, tako da mali svijet djeteta može imati fantastičnu maštariju o nebu.

▲ Originalna struktura prvog kata

Plan Tlocrt prvog sprata

▲ Izvorna struktura drugog sprata

Plan Plan drugog sprata

1F.

  1. promijenite položaj ulaznog ulaza i ulaza u drugu spavaću sobu te dizajnirajte tri prostora za odlaganje promjenom zida.
  2. promijenite položaj stepenica donje poskočene dnevne sobe kako biste dnevnu liniju učinili praktičnijom.
  3. proširite kuhinjski prostor i proširite lokaciju dnevnog balkona.

 

2F.

  1. druga spavaća soba na drugom katu i dnevni balkon u susjedstvu kombinirani su i preuređeni u dvije dječje sobe.
  2. promijenite položaj vrata glavne spavaće sobe kako biste liniju aktivnosti učinili glatkijom i uključite platformu za povećanje korisne površine. Zid za radnu sobu pomaknut je za 50 mm kako bi se koristio kao skladišni prostor, a na kraju je glavna kupaonica proširena kako bi zadovoljila četiri funkcije ormarića za kupatilo, WC-a, kade i tuša kako bi se formirao veliki apartman.
  3. transformirati zgradu i proširiti radnu sobu za 10m².

 

Površina: 220m²

Stil: moderan tip kuće: pet soba i dvije dvorane

Cijena: 90w

Način usluge: cjeloviti dizajn + konstrukcija

Adresa projekta: Chengdu. Zaljev Fudi Yonghu

Uslužni tim: Chengdu Hongfuji Design

Prethodna :: Sljedeći:

Zdravo!Prijavite se

Kliknite za otkazivanje odgovora
    展开 更多
    Dobrodošli na službenu web stranicu WOWOW FAUCET

    učitavanje...

    Izaberite svoju valutu
    USDAmerički dolar
    EUR euro

    kolica

    X

    Istorija pregledanja

    X